Η First Investor Group ψάχνει για επενδύσεις

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ενδιαφέρον του να επεκταθεί ξενοδοχειακά στην Ελλάδα προανήγγειλε, επισήμως, διεθνής επενδυτικός όμιλος με έδρα το Ντουμπάι.

Πρόκειται για τον όμιλο First Investor Group στα σχέδια του οποίου, όπως σημείωσε με βεβαιότητα υψηλόβαθμο στέλεχός του, είναι να αποκτήσει ξενοδοχειακή παρουσία στον ελληνικό προορισμό. Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι το ενδιαφέρον του ομίλου έρχεται ως συνέχεια επισκέψεων που πραγματοποίησαν στελέχη του τον περασμένο χρόνο στην Ελλάδα, προκειμένου να εξετάσουν τις ενδεικνυόμενες ευκαιρίες. Παράλληλα, με τη χώρα μας ο όμιλος σχεδιάζει να αναλάβει ξενοδοχειακά ακίνητα στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στις Σεϋχέλλες.

Η First Investor Group κατέχει και διαχειρίζεται ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, το Carlton Tower στην περιοχή Deira, ενώ κατέχει το Villa Rotana, το Dubai’s Sheikh Zayed Road –το αγόρασε τον Φεβρουάριο– και το Μarriott Executive Apartments Dubai Greek. Επίσης, διαθέτει το Imperial Palace Hotel στο Αμμάν της Ιορδανίας. Συνολικά, τα ξενοδοχεία της έχουν δυναμικότητα 658 δωματίων. Μετά την ανάληψη της διοργάνωσης της EXPO2020, o όμιλος αναζητά την αγορά και άλλων ξενοδοχείων στο Ντουμπάι. Στα σχέδιά του είναι η ανάπτυξη μιας νέας αλυσίδας με ξενοδοχεία 3 αστέρων, καθώς έχει διαπιστώσει ότι τόσο το Ντουμπάι όσο και το Αμπου Ντάμπι έχουν ανάγκη από μονάδες με χαμηλότερο κόστος για τους επισκέπτες. Το νέο ξενοδοχειακό σήμα που σύμφωνα με τον όμιλο θα πληροί όλες τις τυπικές προδιαγραφές σε ό,τι αφορά το μέγεθος των δωματίων, την ασφάλεια κ.ά. θα αποκτήσει πρώτα παρουσία στο Nτουμπάι και στη συνέχεια θα επεκταθεί στο Αμπου Ντάμπι.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT