Ο πλανήτης παίζει μπάλα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θρυλικοί παίκτες, σημαντικές στιγμές, κορυφαία παιχνίδια, μεγάλες συγκινήσεις. Σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του βασιλιά των σπορ προσκαλεί τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους το ολοκαίνουργιο FIFA World Football Museum στη Ζυρίχη, που ανοίγει τις πύλες του στο κοινό στις 28 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα από 3.000 τ.μ. εκθεσιακών χώρων εκτεινόμενων σε τρία επίπεδα, πάνω από 1.000 μοναδικά αντικείμενα, τουλάχιστον 60 οθόνες και 15 διαδραστικοί σταθμοί πολυμέσων θα αφηγούνται σε μικρούς και μεγάλους την ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρουσιάζοντας την πορεία του αθλήματος στο χρόνο και φιλοξενώντας παράλληλα σε τακτά διαστήματα συζητήσεις, σεμινάρια και ειδικές ημερίδες.

Την εμπειρία θα συμπληρώνει η παρουσίαση σπάνιου φωτογραφικού υλικού, οι εθνικές εμφανίσεις όλων των μελών της FIFA, σειρά προβολών στην πανοραμική οθόνη της κινηματογραφικής αίθουσας του υπογείου και μια εκτενής βιβλιοθήκη με περισσότερα από 4.000 βιβλία με θέμα -τι άλλο;- το ποδόσφαιρο.

www.fifamuseum.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή