Νεκρή γυναίκα σε ληστεία στον Πειραιά

Νεκρή γυναίκα σε ληστεία στον Πειραιά

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δραματική κατάληξη με θύμα μια 59χρονη γυναίκα είχε η ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε διαμέρισμα στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 25 στον Πειραιά.

Το ζευγάρι επέστρεψε περίπου στις δύο τα ξημερώματα στο διαμέρισμα και ήρθε αντιμέτωπο με τρία άτομα με κουκούλες, τα οποία είχαν εισβάλει στο σπίτι.

Πρώτη μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού η γυναίκα την οποία άρπαξαν οι δράστες και την κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια. Στη συνέχεια ανέβηκε ο σύζυγός της ηλικίας 75 ετών και οι ληστές τον έδεσαν χειροπόδαρα σε διαφορετικό δωμάτιο του διαμερίσματος.

Αφού έφυγαν οι δράστες ο άνδρας κατάφερε να λυθεί και πηγαίνοντας στο δωμάτιο όπου βρισκόταν η σύζυγός του, την εντόπισε αναίσθητη και όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ήταν νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα δεν είχε εμφανή τραύματα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πέθανε από παθολογικά αίτια.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή