Γιουβαρλάκια: Το ελληνικό comfort food

Γιουβαρλάκια: Το ελληνικό comfort food

Επτά συνταγές για αχνιστά και λαχταριστά γιουβαρλάκια. Ιδιαίτερα τις κρύες μέρες του χειμώνα, τα γιουβαρλάκια είναι ό,τι καλύτερο για να ζεσταθούμε και να πάρουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε καθημερινά.

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων, αγαπημένο των παιδιών, αλλά και των ενηλίκων, αγαπημένο όλων. Τα γιουβαρλάκια είναι το ελληνικό comfort food, όπως έχει επικρατήσει να λέμε αυτά τα αχνιστά, θρεπτικά, με μαλακή γεύση φαγητά που ζεσταίνουν την ψυχή μας. Φαγητό της θαλπωρής θα λέγαμε εμείς, φαγητό που σε ξεκουράζει και σε κάνει να αναπολείς. Τι; Μα την παιδική μας ηλικία.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή