Στέλιος Παππάς για ΟΑΣΘ: Οι καθυστερήσεις είναι στο μυαλό σας (βίντεο)

Στέλιος Παππάς για ΟΑΣΘ: Οι καθυστερήσεις είναι στο μυαλό σας (βίντεο)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες για καθυστερήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε οτι «οι καθυστερήσεις είναι στο μυαλό σας».

Ωστόσο, σύμφωνα με το voria.gr, η ταλαιπωρία στις μετακινήσεις των πολιτών που ζουν στη Θεσσαλονίκη είναι πέρα για πέρα πραγματική. Μάλιστα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αναγνώρισε τα προβλήματα και τις ελλείψεις στα δρομολόγια κατά την πρόσφατη εκδήλωση στον σταθμό «Συντριβάνι» του μέτρο Θεσσαλονίκης.

Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, τοποθετήθηκε μετά την δήλωση του κ. Στέλιου Παππά με ανακοίνωση τονίζοντας ότι «Ο κ. πρόεδρος του ΟΑΣΘ θα έπρεπε να είναι πιο μετρημένος στις δηλώσεις του όταν τίθεται ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα».

Ακόμα, καλεί τον πρόεδρο του Οργανισμού να «πάει ένα πρωί στις στάσεις των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, να δει από πρώτο χέρι την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι και ο λαός της πόλης για να πάνε στις δουλειές τους (ενδεικτικά ας πάει στις γραμμές 14, 21, 32, 52 κ.α.). Για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ και για την κυβέρνηση, το γεγονός ότι ένας εργαζόμενος χρειάζεται πάνω από μία ώρα για να πάει στη δουλειά του και άλλη μία να γυρίζει δεν συνιστά καθυστέρηση αλλά "κανονικότητα"», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT