Η Kendall Jenner για τη νέα καμπάνια του Givenchy

Η Kendall Jenner για τη νέα καμπάνια του Givenchy

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kendall Jenner είναι ένα από τα πρόσωπα της καινούριας  καμπάνιας του Οίκου Μόδας Givenchy για το φθινόπωρο/χειμώνα 2014. Στην καμπάνια, η οποία φέρει την υπογραφή των κορυφαίων φωτογράφων μόδας, Mert Alas και Marcus Piggott, το 18άχρονο μοντέλο βρέθηκε στο πλευρό των βετεράνων Mariacarla Boscono και Julia Nobis. Αυτή η συνεργασία αποτελεί και την πιο πρόσφατη απόδειξη ότι ο χώρος της μόδας αγαπάει την μικρή αδερφή της βασίλισας του αμερικανικού ριάλιτι, Kim Kardashian. Ως έφηβη, η Kendal έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στον χώρο, με τη συμμετοχή σε παλιότερα catwalks για τους Οίκους Chanel και Marc Jacobs, καθώς και την φωτογράφισή της στην Vogue Paris. 

Φυσικά και είχαμε καταλάβει ότι Kendal αγαπάει ιδιαίτερα τον Οίκο Givency, δεδομένου μάλιστα ότι συμμετείχε στο show του στο Παρίσι τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο, η Kendal διατηρεί και προσωπικές σχέσεις  με τον  Οίκο, μιας και ο νέος γαμπρός της, Kanye West, είναι στενός φίλος με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Riccardo Tisci. Την αδυναμία της στον Οίκο δεν κρύβει ούτε η αδερφή της, Kim, η οποία εκτός του ότι τον έχει προτιμήσει σε πολλές εμφανίσεις, επέλεξε και το νυφικό της φόρεμα από τον δημοφιλή Οίκο. Δεν ήταν όμως μόνο η Kim που ντύθηκε με Givenchy, αφού τόσο ο Kanye όσο και μικρή North φορούσαν δικές του δημιουργίες.

Φαίνεται ότι οι Kardashian μεταμορφώθηκαν από άσχημες χρυσαλλίδες σε πεταλούδες, μεταπηδώντας από τον trashy κόσμο των τηλεοπτικών ριάλιτι σε αυτόν της μόδας. Κι αν κάποιοι αδυνατούν να το πιστέψουν, αρκεί  μία αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν: Η Kim ντύνεται με Prada, οργανώνει τον γάμο της χρονιάς, οι Οίκοι Μόδας ‘σφάζονται στην ποδιά της ‘ για να σχεδιάσουν το νυφικό της και φιγουράρει στο εξώφυλλο της Vogue.

Επιμέλεια: Μάρω Παρασκευούδη

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT