H ενίσχυση και άμεση προσαρμογή στον ΠΑΟΚ

H ενίσχυση και άμεση προσαρμογή στον ΠΑΟΚ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακά έκλεισε τη μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚ, αποκτώντας δύο ποδοσφαιριστές που καλούνται να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Πρόκειται για τον 26χρονο μέσο Σέρτζιο Ολιβέιρα που αποκτήθηκε ως δανεικός με οψιόν αγοράς από την Πόρτο και τον 25χρονο αμυντικό Σβέριρ Ιγκασον που ανήκε στη Ροστόφ.

Με αυτές τις δύο κινήσεις, ο ΠΑΟΚ αυξάνει τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου σε άξονα και μεσαία γραμμή, ενώ μαζί με τους Μίσιτς, Γιαννούλη και Σβιντέρσκι, προσθέτει 5 νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα τον Ιανουάριο, συνεπώς το «στοίχημα» για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι το πόσο γρήγορα θα μπορέσουν να αφομοιώσουν τον τρόπο λειτουργίας του συνόλου οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να προσφέρουν άμεσα λύσεις. Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, αγωνίζεται κατά βάση ως κεντρικός μέσος και δευτερευόντως ως αμυντικός χαφ και δεξιός μέσος και τη φετινή σεζόν είχε 16 συμμετοχές με την Πόρτο σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος σκόραρε 2 γκολ και έδωσε 2 ασίστ και αποτελεί σίγουρα μια πολύ ποιοτική λύση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας εναλλακτικά πλάνα και επιλογές στον Λουτσέσκου, αλλά και εμπειρία και παραστάσεις από έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο όπως είναι η Πόρτο.

Ο Ισλανδός Ιγκασον προέρχεται επίσης από μια γεμάτη σεζόν με τη Ροστόφ, με την οποία έχει παίξει 19 παιχνίδια βάζοντας μάλιστα και 2 γκολ. Είναι 26 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισλανδίας, ενώ το 2017 είχε 18 συμμετοχές με τη Γρανάδα στο πρωτάθλημα Ισπανίας.

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στην εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και προετοιμάζεται για τον μεθαυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, που σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής των ντέρμπι για τον «Δικέφαλο» και μαζί τα οριακά παιχνίδια που θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να διατηρήσει μια απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο Ολυμπιακό (+8), όμως τόσο το ντέρμπι «Δικεφάλων», όσο και η αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», είτε θα ξεκαθαρίσει είτε θα περιπλέξει τα πράγματα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Στα θετικά της νίκης της Τετάρτης, το πρώτο γκολ του Σβιντέρσκι με τα «ασπρόμαυρα» που έδωσε μάλιστα και τη νίκη, δείχνοντας πως μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT