«Τιτανομαχία» Μπάρτσα – Ρεάλ με αμφίβολο τον Μέσι

«Τιτανομαχία» Μπάρτσα – Ρεάλ με αμφίβολο τον Μέσι

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλο ερώτημα τη συμμετοχή του τραυματισθέντος στον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας απόψε (22.00).

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ολοκλήρωσε τον αγώνα με τη Βαλένθια με τραυματισμό για τον οποίο η Μπαρτσελόνα φρόντισε να μην παράσχει την παραμικρή ενημέρωση ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο Καμπ Νου. «Θα δούμε κατά πόσον ο Μέσι είναι σε κατάσταση να παίξει», είπε πονηρά ο προπονητής των Καταλανών, Ερνέστο Bαλβέρδε, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Η άλλη πλευρά, πάντως, δηλώνει ότι τα πλάνα της δεν επηρεάζονται από την παρουσία του Λέο. «Είναι πάντα θετικό όταν οι κορυφαίοι παίκτες συμμετέχουν σε κάθε παιχνίδι, αλλά είτε παίξει [ο Μέσι] είτε όχι δεν θα επηρεάσει επ’ ουδενί τον τρόπο με τον οποίον προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα» είπε κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ρεάλ, Σαντιάγο Σολάρι.

Ο Αργεντινός προπονητής των «μερένχες» έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, ποντάροντας στη φόρμα ενός ρόστερ που ανεβάζει τώρα στροφές που η ψαλίδα στη βαθμολογία κλείνει (έπεσε στους οκτώ βαθμούς) και επαναρχίζει και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η αποψινή αναμέτρηση είναι η μεγάλη ευκαιρία του Κοουτίνιο, καθώς πέρα από τον αγνώστου σοβαρότητος τραυματισμό του Μέσι, απών για την Μπαρτσελόνα αναμένεται να είναι και ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Μέσι ήταν απών και στο θριαμβευτικό 5-1 της Μπάρτσα επί της Ρεάλ το φθινόπωρο για το πρωτάθλημα, ενώ η αποψινή μάχη θα είναι η πρώτη από τις τρεις αναμετρήσεις μέσα σε έναν μήνα μεταξύ των δύο μεγάλων αντιπάλων, αφού εκτός από τη ρεβάνς στο Μπερναμπέου επίκειται «κλάσικο» και για το πρωτάθλημα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT