Πρόβλημα με Χρ. Δώνη στον ΠΑΟ ενόψει ΠΑΣ

Πρόβλημα με Χρ. Δώνη στον ΠΑΟ ενόψει ΠΑΣ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα οι πιθανότητες να ξεπεράσει ο Χρήστος Δώνης τον τραυματισμό του στον αστράγαλο ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Ο 25χρονος μέσος περιορίστηκε χθες σε θεραπεία και ατομικό, με τις πιθανότητες να είναι σαφώς εναντίον του παρότι οι πρώτες εκτιμήσεις με το που τελείωσε ο αγώνας με τον Λεβαδειακό, ήταν ότι πρόκειται μάλλον για ελαφρύ διάστρεμμα.

Αν ο Δώνης δεν καταφέρει να μπει σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, περιμένοντας μια βελτίωση της τελευταίας στιγμής. Κι αυτό είναι ένας πονοκέφαλος για τον Γιώργο Δώνη, διότι απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο Κάτσε, ενώ ο Κουρμπέλης δεν είναι στο 100% και θα επιβαρυνθεί αρκετά αν ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ βαρύς, ως συνήθως αυτή την εποχή στους «Ζωσιμάδες». Οι άλλες δύο επιλογές για τα κεντρικά χαφ είναι οι Τζανδάρης και Στάικος.

Απών από το παιχνίδι των Ιωαννίνων θα είναι και ο Μακέντα. Οπως ο Κάτσε, έτσι και ο Ιταλός επιθετικός έχει δηλωθεί να εκτίσει σ’ αυτό το ματς την ποινή του (μία αγωνιστική) λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών, αλλά αυτό μπορεί και να μην είναι απαραίτητα πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, με την έννοια ότι και στους τρεις αγώνες (εκτός με Ξάνθη, Λάρισα, εντός με Λαμία) που δεν έπαιξε ο Μακέντα, οι «πράσινοι» νίκησαν σε όλους σκοράροντας συνολικά 7 φορές, με γκολ που πήραν από ακραίους, χαφ και αμυντικούς.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT