Ο Σιδηρόπουλος «μίλησε» στο Περιστέρι

Ο Σιδηρόπουλος «μίλησε» στο Περιστέρι

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και πήρε πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου είχαν οι άνθρωποι του Ατρομήτου, ενώ ο αγώνας διεκόπη για περίπου 20 λεπτά λόγω διακοπής ρεύματος.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο αγώνας ήταν κακός χωρίς πολλές φάσεις στο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Χουλτ στο 29ο λεπτό. Από την κίνηση του Κωτσόπουλου να υψώσει την μπάλα, ο αριστερός μπακ τη βρήκε πράγματι με το χέρι αν και προσπάθησε να αποφύγει την επαφή με την μπάλα και ο Σιδηρόπουλος που ήταν κοντά στη φάση έδειξε «παίζεται». Για την ΑΕΚ, η μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε από σουτ του Μπογέ στο 32ο λεπτό, αλλά η προσπάθεια του Αργεντινού που ήταν αισθητά βελτιωμένος πέρασε εκτός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, περίπου στο 60ό λεπτό, υπήρξε διακοπή ρεύματος και ο αγώνας σταμάτησε για περίπου 24 λεπτά και με την επανέναρξή του η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αλμπάνη από τον Καρασαλίδη. Η παράβαση έγινε εκτός μεγάλης περιοχής, όμως το πέσιμο του επιθετικού της ΑΕΚ μέσα στην περιοχή ξεγέλασε τον διαιτητή που έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Πόνσε εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1 στο 85΄, τρία λεπτά πριν αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα με τον αγκώνα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μπρούνο, Κορτ (91΄ Μάτσον), Μπουσουλάτζιτς, Μανούσος (78΄ Ενσικουλού), Ουάρντα, Κωτσόπουλος (79΄ Κουλούρης).

AEK: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (10΄ Τσόσιτς), Χουλτ, Αλέφ, Σιμόες, Λιβάγια (123΄ Κλωναρίδης), Γκάλο, Μπογέ, Πόνσε.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Πέτρος Μάνταλος που τιμωρήθηκε χθες το μεσημέρι με ποινή μιας αγωνιστικής για τον πανηγυρισμό του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Παρά το ότι δεν αγωνίστηκε, ο αρχηγός της ομάδας παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT