Στο… στόχαστρο ο Αστέρας Τρίπολης για τον Παναθηναϊκό

Στο… στόχαστρο ο Αστέρας Τρίπολης για τον Παναθηναϊκό

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαιρετικά απίθανη θεωρείται πλέον η συμμετοχή του Εμάνουελ Ινσούα στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, σε αντίθεση με αυτήν των Κουρμπέλη και Δώνη που έχουν πολλές πιθανότητες να είναι διαθέσιμοι. Ακόμα κι αν είναι έτοιμη η ειδική προστατευτική μάσκα, πολύ δύσκολα θα πάρει ο Γιώργος Δώνης το ρίσκο να χρησιμοποιήσει τον Αργεντινό αμυντικό και το γιατί μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς αν έχει δει πώς είναι το πρόσωπό του. Εκτός από το κάταγμα στο ζυγωματικό και ένα κτύπημα στην κάτω γνάθο, ο Ινσούα έχει ένα μεγάλο αιμάτωμα από την αγκωνιά που δέχθηκε στο πρόσωπο και δυσκολεύεται ακόμα και να μιλήσει. Ο ίδιος θέλει να παίξει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες, θεωρείται απίθανο να ρισκάρει ο Δώνης τη συμμετοχή του, παρά μόνο εάν έχει μεγάλη βελτίωση μέχρι αύριο και έχει ετοιμαστεί, φυσικά, η ειδική προστατευτική μάσκα.

Η ασφάλεια της μάσκας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αγωνιστεί το Σάββατο και ο Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει κάταγμα (χωρίς μετατόπιση) στη μύτη και δεν είναι σε θέση ακόμη να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Εκτιμάται όμως ότι εάν ετοιμαστεί έγκαιρα η προστατευτική μάσκα, κάτι που θεωρείται σχεδόν σίγουρο, θα είναι στην αποστολή, ίσως και στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Καλύτερη εικόνα θα υπάρχει μετά την αυριανή προπόνηση.

Αυξημένες είναι οι πιθανότητες και για τον Χρήστο Δώνη, ο οποίος αναμένεται να μπει σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα κι αν το βγάλει χωρίς ενοχλήσεις, θα θέσει υποψηφιότητα για μία θέση στην ενδεκάδα. Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του είναι και ο Κότσαρης. Επειτα από σχεδόν δέκα εβδομάδες, έβγαλε χθες για πρώτη φορά όλη την προπόνηση και σύντομα θα είναι έτοιμος. Οι Μακέντα, Κάτσε εξέτισαν την ποινή τους και υπολογίζονται.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT