Τελευταίο «στοίχημα» για ΑΕΚ το Κύπελλο

Τελευταίο «στοίχημα» για ΑΕΚ το Κύπελλο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη μία απογοητευτική εμφάνιση ήρθε να προστεθεί στην κακή χρονιά που διανύει η ΑΕΚ, καθώς έπειτα από το ισόπαλο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, έμεινε χωρίς νίκη σε ακόμη ένα ντέρμπι. Τέσσερις ισοπαλίες και 2 ήττες ήταν ο απολογισμός της Ενωσης στους αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών από τους φίλους της Ενωσης. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της την τελική ευθεία της σεζόν με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως η εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πείσει πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Πέραν της έλλειψης διάθεσης από αρκετούς ποδοσφαιριστές, η ομάδα μοιάζει «άδεια» από ιδέες, κίνητρο και εγωισμό, χωρίς να μπορεί να αποτυπώσει στο παιχνίδι της τα καλά στοιχεία του συνόλου. Την προσεχή Κυριακή, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 25η αγωνιστική σε έναν «τελικό» της 3ης θέσης, καθώς η Ενωση βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πάνω από την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι και υπό τις παρούσες συνθήκες δεν ευνοείται στην ισοβαθμία λόγω της ήττας στον πρώτο γύρο με 0-2. Ο Εκι Πόνσε θα εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών στον αγώνα με τον Παναιτωλικό τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε πως Αλεφ και Λούκας Μπογέ θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ έχει έλθει σε συμφωνία με τον Μίλος Ντέλετιτς της ΑΕΛ και τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Αθανασιάδη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT