Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για την απαλλαγή του Ουάρντα

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για την απαλλαγή του Ουάρντα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη δυσαρέσκειά της για την αθωωτική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναφορικά με την υβριστική ανάρτηση του Αμρ Ουάρντα στο Instagram εξέφρασε η ΑΕΚ, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως «για την ίδια συμπεριφορά την οποία ο Ατρόμητος –και πολύ σωστά– θεώρησε ανάρμοστη και προσβλητική για τους φιλάθλους μας, τοποθετήθηκε δημόσια λέγοντας ότι «θα επιληφθεί με τη σοβαρότητα που αρμόζει» και έθεσε τον Ουάρντα εκτός προπονήσεων και αγώνων, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον απάλλαξε εκτιμώντας ότι δεν έκανε κάτι το επιλήψιμο. Δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα περαιτέρω… Το αφήνουμε στην κρίση της κοινής γνώμης».

• Με κοινή τοποθέτησή τους η Δικέφαλος 1924 και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσαν πως επήλθαν ακόμη δύο δικαστικές «νίκες» σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η πρώτη αφορούσε προσφυγή κατά της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και η δεύτερη εναντίον της άδειας δόμησης του γηπέδου. Αμφότερες απορρίφθηκαν από το Ε΄ τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

• Kατά τη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η επιχορήγηση 20 εκατομμυρίων ευρώ της Περιφέρειας Αττικής για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT