Στη Σούπερ Λίγκα 2 ο ΠΑΣ, απερρίφθη η προσφυγή του

Στη Σούπερ Λίγκα 2 ο ΠΑΣ, απερρίφθη η προσφυγή του

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της απόφασης της επικύρωσης από τη Σούπερ Λιγκ του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα των Ιωαννίνων υποβιβάζεται ως 14η στη νεοσύστατη Σούπερ Λίγκα 2 και ότι θα διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες μπαράζ ανάμεσα σε Πλατανιά και στον ΟΦΗ για μία θέση στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, αφού, έπειτα από την απόρριψη των προσφυγών του Απόλλωνα Λάρισας που ζητούσε να πάρει τους βαθμούς του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων και του Ηρακλή κατά του Πλατανιά, δεν υφίσταται πλέον εκκρεμοδικία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που εκπροσωπήθηκε και από τον ιδιοκτήτη της Λάρισας, Αλ. Κούγια, υποστήριξε ότι η αναδιάρθρωση δεν είναι νόμιμη επειδή βάσει του αθλητικού νόμου και των κανονισμών της ΕΠΟ έπρεπε να προβλέπεται στην προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2017-2018 και ζήτησε να υποβιβαστούν στην αμέσως κατώτερη κατηγορία μόνο οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.

Η Σούπερ Λίγκα, που υποστηρίχθηκε από την ΕΠΟ, επεσήμανε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ψήφισε υπέρ της αναδιάρθρωσης, η οποία εγκρίθηκε και από την Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έθιξε τη μη κάλυψη της συζήτησης της υπόθεσης από τα ΜΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT