Προς Μόναχο ο Ολυμπιακός, «τραυματισμένη» η Μπάγερν

Προς Μόναχο ο Ολυμπιακός, «τραυματισμένη» η Μπάγερν

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σκόνη από τα όσα ακολούθησαν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη διαλύθηκε και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έστρεψαν την προσοχή τους στην αυριανή μάχη με την Μπάγερν στο Μόναχο. Για τον Ολυμπιακό κάθε παιχνίδι στη διοργάνωση είναι κομβικό, καθώς κυνηγά τον Ερυθρό Αστέρα για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς, αν και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, θα προχωρήσει σε τουλάχιστον δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στα «Πηγάδια». Η 21μελής αποστολή που ανακοίνωσε, χθες, ο Πορτογάλος δεν έχει εκπλήξεις και είναι οι: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Μπενζιά, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Από κει και πέρα, μπορεί να υπάρχουν τα παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ξάνθη, παρ’ όλα αυτά στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν ότι η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Οι «ερυθρόλευκοι» στέκονται κυρίως στο γεγονός ότι παρά την πίεση δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, απέναντι βέβαια σε μια πολύ κλειστή άμυνα. Από την άλλη, τις δικές της… σκοτούρες έχει και η Μπάγερν. Οι Βαυαροί έχουν μπει και αυτοί σε αγωνιστική κρίση, καθώς τα πέντε γκολ που δέχθηκαν από την Αϊντραχτ οδήγησαν στην απόλυση του Νίκο Κόβατς. Την ομάδα θα κοουτσάρει αύριο ο Χανς-Ντίτερ Φλικ, βοηθός μέχρι προχθές του Κροάτη τεχνικού. Ο 54χρονος τεχνικός ήταν επίσης βοηθός του Γιόακιμ Λεβ, όταν η Γερμανία κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία το 2014. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT