Μια μεγάλη νίκη θέλει η ΑΕΚ την Κυριακή με ΠΑΟ

Μια μεγάλη νίκη θέλει η ΑΕΚ την Κυριακή με ΠΑΟ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτι παραπάνω από σημαντικό μπορεί να χαρακτηριστεί για την ΑΕΚ το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στην Ενωση, έπειτα από την –αγχωτική– νίκη επί του Ατρομήτου, αλλά και τις ισοπαλίες σε Ξάνθη και Τούμπα, δεν θέλουν να πάει χαμένη η ευκαιρία που τους δόθηκε να μειώσουν τη διαφορά με τους δύο πρώτους της βαθμολογίας.

Από την άλλη, βέβαια, γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους «πράσινους», με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έχουν πεισμώσει παίκτες και προπονητή, γεγονός που μετατρέπει για τον αντίπαλό τους το παιχνίδι, σε ένα ντέρμπι αποδείξεων. 

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς με εξαίρεση τους Γαλανόπουλο και Κλωναρίδη δεν είχε άλλες απουσίες στη χθεσινή προπόνηση. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, αλλά λογικά θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ο δεύτερος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Παράλληλα, όπως φαίνεται, ο Ιλια Ιβιτς συνεχίζει την αναζήτηση για την ενίσχυση της Ενωσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οπως ανέφερε, χθες, κυπριακή ιστοσελίδα, στο στόχαστρο έχει μπει ο Νίκος Ιωάννου του ΑΠΟΕΛ. Ο 23χρονος αριστερός μπακ που έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει 84 συμμετοχές με την ομάδα του και 5 γκολ. Παράλληλα, έχει χριστεί 16 φορές διεθνείς, ενώ το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ λήγει το 2023.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT