Το τέλος της αθωότητας του Λιονέλ Αντρές Μέσι

Το τέλος της αθωότητας του Λιονέλ Αντρές Μέσι

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για όσους φιλάθλους παρακολουθούν από μακριά την εξέλιξη του Λιονέλ Μέσι, που έχει πατήσει πια τα 21 χρόνια, η σκηνή του περασμένου Σαββάτου όπου ο Αργεντινός έφτυσε αντίπαλο ποδοσφαιρστή, ήρθε σαν σοκ.

Ο έως τώρα ήρεμος μέσος της Μπαρτσελόνα συγκρούστηκε με τον Ντούντα της Μάλαγα και αμέσως μετά οι κάμερες έπιασαν τον Μέσι να φτύνει τον Πορτογάλο. Ο τεχνικός του, Πεπ Γκουαρδιόλα, καταδίκασε την ενέργεια αυτή δημοσίως, όμως κι αυτός συνειδητοποιεί ότι πλέον ο Μέσι δεν είναι ένας νεαρός που «μιλάει στο τόπι», αλλά ένας λαμπερός αστέρας που έχει πλέον ενηλικιωθεί.

Αυτό δεν το δείχνουν μόνο περιστατικά σαν αυτό με τον Ντούντα ή οι σχέσεις του με εντυπωσιακές Λατίνες καλλονές: Ο Αργεντινός σούπερσταρ έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό. Δεν είναι τυχαία η πρόσφατη δήλωσή του ότι» χωρίς τον Ροναλντίνιο και τον Ντέκο η Μπαρτσελόνα έχει βελτιωθεί σημαντικά,» μια κουβέντα που απαιτεί αν μη τι άλλο τσαγανό για να ειπωθεί σχετικά με δύο ανθρώπους που λατρεύτηκαν όσο ελάχιστοι στη Βαρκελώνη.

Φέτος θεωρείται ένα από τα φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα, μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας πέρσι τερματίσει δεύτερος στην ψηφοφορία για τον Καλύτερο Παίκτη του Κόσμου κατά τη FIFA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT