Απολαυστικός ο Νόβακ Τζόκοβιτς

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μοιάζει άτρωτος ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό Οπεν. Το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης άγγιξε το τέλειο στον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο τον Ισπανό Νταβίντ Φερέρ, φθάνοντας σε μία άνετη επικράτηση με 3-0 σετ (6-2, 6-1, 6-1). «Δεν ξέρω αν μπορώ να παίξω καλύτερα. Επαιξα απίστευτο τένις. Ημουν άνετος απ’ την αρχή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έχω άλλη μια ευκαιρία για τον τίτλο εδώ», δήλωσε μετά τον θρίαμβό του ο 25χρονος τενίστας.

Στον τελικό της Κυριακής (ώρα έναρξης 10.30π.μ.) θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Αντι Μέρεϊ που θα αρχίσει στις 10.30 το πρωί (Eurosport): «Ποιος δεν θέλει να δει έναν ημιτελικό ανάμεσα στον Φέντερερ και τον Μάρεϊ. Θα τον απολαύσω», κατέληξε ο Τζόκοβιτς.

Οι Ελληνοαυστραλοί Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης καμαρώνουν την παρουσία τους στον ημιτελικό γύρο στο απλό των τζούνιορς του Αυστραλιανού Οπεν. Στους προημιτελικούς, ο 17χρονος Κύργιος (Νο 840 στον κόσμο στους άνδρες) νίκησε τον Νοτιοαφρικανό Μοντγκόμερι με 6-1, 6-1, ενώ ο 16χρονος Κοκκινάκης επικράτησε στις λεπτομέρειες του Ιταλού, Κουίντζι με 7-6, 2-6, 8-6.

Τον τίτλο στον αυριανό τελικό των γυναικών θα διεκδικήσουν η περυσινή νικήτρια, Βικτόρια Αζαρένκα, απ’ τη Λευκορωσία (νίκησε την Αμερικανίδα Στέφενς με 6-1, 6-4) και η Κινέζα Να Λι, που πέτυχε μία εντυπωσιακή νίκη επί της Ρωσίδας Σαράποβα με 6-2, 6-2.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT