Η κατάρα του Γουίμπλεντον καταδιώκει τον Ραφαέλ Ναδάλ

Η κατάρα του Γουίμπλεντον καταδιώκει τον Ραφαέλ Ναδάλ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε χρόνο και χειρότερα για τον Ραφαέλ Ναδάλ στο Γουίμπλεντον. Πέρυσι αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του λονδρέζικου γκραν σλαμ. Φέτος, είπε αντίο από τον 1ο γύρο, γνωρίζοντας την ήττα από το νούμερο 135 στον κόσμο, τον Βέλγο Στιβ Νταρσίς, με το καθαρό και συνάμα εμφατικό 3-0 σετ.

«Προσπάθησα να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για το τουρνουά, γνωρίζοντας ότι πιθανότατα αυτή τη χρονιά θα είναι η δυσκολότερο από ποτέ, όπως και πραγματικά ήταν. Η σεζόν μου είναι φανταστική, πολύ καλύτερη απ’ ό,τι θα περίμενα πέντε μήνες πριν. Οπότε είμαι χαρούμενος για όλα. Ξέρω ότι αυτές οι ήττες μπορούν να συμβούν και συμβαίνουν. Αν δεν έχω αμφιβολίες, είναι επειδή πραγματικά δεν νιώθω πλέον παθιασμένος για το παιχνίδι», είναι η άποψη του Ναδάλ για την ήττα – σοκ από τον Νταρσίς. Αναμφίβολα η τοποθέτησή του αναφορικά με το πάθος που έχει πλέον για το τένις γεννάει πολλές απορίες, οι οποίες θα λυθούν μονάχα με το πέρασμα του χρόνου. Υπενθυμίζουμε πως από την αρχή της χρονιάς έπαιξε σε εννέα τουρνουά, φθάνοντας σε όλα έως τον τελικό, κατακτώντας συνολικά επτά τίτλους!

Το νούμερο 1 στον κόσμο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, είχε χθες εύκολο έργο, επικρατώντας στον 1ο γύρο του Γερμανού Φλόριαν Μάγερ με 6-3, 7-5, 6-4. Νίκη πέτυχε χθες και το φαβορί στις γυναίκες, η Σερίνα Γουίλιαμς, επί της Μάντι Μινέλα με 6-1, 6-3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT