ΑΕΚ: Επικράτησε του ΟΦΗ με ανατροπή (2-1)

ΑΕΚ: Επικράτησε του ΟΦΗ με ανατροπή (2-1)

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Xωρίς να ενθουσιάσει με την εμφάνισή της και παρουσιάζοντας σημάδια έντονης κόπωσης στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει του μαχητικού ΟΦΗ με 2-1.

Η νίκη αυτή ήταν η δεύτερη σερί για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα που έπιασε στη δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό με 13 βαθμούς, στους 6 παρέμεινε ο ΟΦΗ που βρίσκεται εδώ και πέντε σερί ματς και από την 2η αγωνιστική χωρίς νίκη.

Καλύτερος του αγώνα ήταν ο Σάκχοφ, που πέτυχε με φανταστικό σόλο το γκολ της ανατροπής. Πολύ καλός και ο Κρίστισιτς, άψογος ο Νεντελτσεάρου που σκόραρε το τέρμα της ισοφάρισης. Καλό ματς από τους Μπαλογιάννη, Σακόρ και τον σκόρερ Στάρτζεον για τον ΟΦΗ, ο Βάτερμαν φέρει ευθύνη για το τέρμα της ισοφάρισης της ΑΕΚ αλλά γενικότερα είχε καλή απόδοση.

Τα γκολ: Μάνταλος (29′), Σάκχοφ (73′) – Στάρτζεον (6′)

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Λόπες (80′ Ινσούα), Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (81′ Σβάρνας), Μαχαίρας (56′ Λιβάια), Ανσαριφάρντ (67′ Ολιβέιρα)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Κοροβέσης, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βαφέας, Ουές, Σακόρ (88′ Στάικος), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (62′ Ντε Γκουζμάν), Στάρτζεον (88′ Νοικοκυράκης), Γιάννου (83′ Γκαργκαλατζίδης)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT