ΠΑΟΚ: Ποδαρικό Γκαρσία με εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Ποδαρικό Γκαρσία με εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νίκη με 3-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 1, με τον Πάμπλο Γκαρσία να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του «δικέφαλου του Βορρά».

Ο Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο 18’ με κεφαλιά έπειτα από ωραία μπαλιά του Σβαμπ, ο Αριγίμπι ισοφάρισε στο 54’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από ανατροπή του Ίνγκασον. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, αλλά το γκολ δεν ερχόταν και τη λύση έδωσε ο Νινούα που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή. Αφού με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2 στο 88′. Ο Τσόλακ με πέναλτι (για χέρι του Καρασαλίδη) στις καθυστερήσεις, σφράγισε τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Τα γκολ: Αριγίμπι (54′ πεν.) – Σφιντέρσκι (18′), Νινούα (88′), Τσόλακ (90’+ πεν.) 

Παναιτωλικός (Λουτσιάνο): Κνετ, Λιάβας, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Μεντόσα (79′ Αλβαρες), Γιάκολις (79′ Αζάντι), Αριγίμπι, Ντάλσιο, Ντίας (70′ Τσιγγάρας), Βέργος (63′ Ντουάρτε)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ (82′ Ροντρίγκο), Ινγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί (82′ Νινουά), Σβαμπ (61′ Εσίτι), Τζόλης (61′ Μπίσεσβαρ), Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (66′ Τσόλακ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT