Παναθηναϊκός: Κρατά τη νίκη (1-0) και τον Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Κρατά τη νίκη (1-0) και τον Μαουρίσιο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ με 1-0, στην εξ΄αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» χωρίς να θέλξουν με την απόδοση τους κόντρα στην αξιόμαχη «Ελαφρά Ταξιαρχία» και έχοντας μόνο τέσσερις τελικές προσπάθειες, πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηγιοβαννη στο 27΄ Είχε προηγηθεί συνεργασία του σκόρερ με τον Μαουρίσιο, με την μπάλα να χτυπά στο χέρι του Μπρούσιτς.

Ο Μαουρίσιο έδειξε τα ηγετικά του προσόντα και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς με πολλά λάθη και αργό ρυθμό που βόλευε τον τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα. Οι φιλοξενούμενοι με πίεση παντού, δυσκόλεψαν τους παίκτες του Μπόλονι και είχαν σημαντικές ευκαιρίες, με τον Ντομίνγκες αμέσως μετά το τέρμα των γηπεδούχων και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Λισγάρα. Ο Μολό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90΄

ΠΑΟ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας (77΄Καραγιάννης), Σένκεφελντ, Μολό, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος (58’ λ.τρ. Σερπέζης), Σαβιέρ (77΄Βιγιαφάνιες), Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Μακέντα (73΄Αϊτόρ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρουτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (81΄Λαγός), Μπεντινέλι, Σλιβκα, Φερνάντεζ (46΄Ιωαννίδης), Τσαμπούρης, Τσιλούλης, Φατιόν (74΄Κολ)

 
 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT