Εκτός μάχης για Χίμκι και ο Παπαγιάννης

Εκτός μάχης για Χίμκι και ο Παπαγιάννης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ντεμπούτο του Οντεντ Κάτας στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Φενέρ δεν ήταν επιτυχημένο, ενώ η συνέχεια δεν γίνεται υπό τις καλύτερες συνθήκες. 

Κι αυτό καθώς μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Παπαπέτρου στο γόνατο, που του στοίχισε τη συμμετοχή στα παιχνίδια με Βιλερμπάν και Φενέρ, χθες ήρθε να προστεθεί και αυτός του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος υπέστη θλάση στην προπόνηση και θα απουσιάσει τουλάχιστον από το αποψινό (21.00) παιχνίδι με τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής σέντερ ξεκίνησε άμεσα θεραπεία. 

Με σοβαρά προβλήματα θα παραταχθεί όμως και η Χίμκι που έρχεται αυθημερόν(!) στην Αθήνα, ενώ ο Αντρέι Μάλτσεφ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σβεντ, Τίμα, Μπούκερ, Μονρό και Βιάλτσεφ. 

Παιχνίδια σαν το αποψινό δίνουν την ευκαιρία στους «πράσινους» να συνδυάσουν τη βαθμολογική αναρρίχησή τους, με το πέρασμα στη φιλοσοφία που διέπει τον νέο προπονητή, ο οποίος άφησε «ανοικτό παράθυρο» για μεταγραφική ενίσχυση.

Στον Ολυμπιακό, στον απόηχο της νίκης επί της Βιλερμπάν, οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων έκλεψαν την παράσταση, καθώς για πρώτη φορά έκανε λόγο για απόσυρση. «Είμαι 38 χρόνων, σε λίγο καιρό θα γίνω 39. Αυτή η στιγμή της αποχώρησης θα έρθει πιθανότατα σύντομα. Δεν ξέρω τι θα κάνω έπειτα από αυτό. Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με κάτι που σχετίζεται με το άθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά. 

• Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα: Ζενίτ – Εφές (19.00), Μακάμπι – Ρεάλ Μ. (21.05), Βιλερμπάν – Βαλένθια (21.45), Μιλάνο – Μπάγερν (21.45).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT