Σούπερ Αρης στο ΟΑΚΑ

3' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, καθώς επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αποσπάστηκε στη «μάχη» για τη 2η θέση. Ο ΠΑΟΚ άφησε δύο βαθμούς στην Τούμπα, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ΟΦΗ, επικρατώντας με 3-0 στο Φάληρο.

Η πιο μεγάλη νίκη του

Σούπερ Αρης, πέρασε από το ΟΑΚΑ επικρατώντας με 2-0 της κακής ΑΕΚ και έμεινε μόνος του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον 42 βαθμούς, έναντι 40 της Ενωσης και του ΠΑΟΚ, ενώ αποσπάστηκε τέσσερις πόντους και από τον Παναθηναϊκό.
Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν στο 29΄, όταν ο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δεληζήσης εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση του Νεντελτσεάρου και πήρε την κεφαλιά, για να ακολουθήσει νέα αδράνεια από τον Αθανασιάδη που έδωσε τη δυνατότητα στον Ρόουζ να γράψει από κοντά το 1-0 για την ομάδα της Θεσσαλόνίκης. Ο Σίλβα ήταν αυτός που «σφράγισε» τη νίκη, όταν με σουτ στο 90ό λεπτό νίκησε τον Αθανασιάδη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Η Ενωση είχε την πιο καλή στιγμή της στο 70ό λεπτό, όταν ο Μαχαίρας με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κουέστα.

Χωρίς αντίπαλο

Σε ρυθμό προπόνησης ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ, πετυχαίνοντας την 11η νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια. Ο Εμβιλά στο 19΄, ο Μασούρας στο 37΄ και ο Ελ Αραμπί στο 68΄ πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρολεύκων», που είχαν επίσης και ένα χαμένο πέναλτι, καθώς στο 79ο λεπτό ο Φορτούνης σημάδεψε το δοκάρι. Ντεμπούτο για τον Παπασταθόπουλο που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Τον μπλόκαρε

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε την έκπληξη της 21ης αγωνιστικής, καθώς απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με τον Ουάρντα στο 29ο λεπτό, όμως στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα της Ριζούπολης έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι του Τσαμπούρη. Μάλιστα η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 81ο λεπτό με τον Φερνάντεζ, όμως ο Ινγκασόν έσωσε εν μέρει την παρτίδα για τον ΠΑΟΚ καθώς ισοφάρισε στο 88ο λεπτό.

Εκλεισε θέση στην 6άδα

Την παρουσία του στα πλέι οφ της Super League εξασφάλισε ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε στο Πανθεσσαλικό, με 1-0 του Βόλου. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Φερνάντεθ στο 28ο λεπτό. Πλέον η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται στο +11 από τον Ατρόμητο και στο +12 από τον Βόλο, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

«Καθάρισαν» οι νέοι

Το Σάββατο, σε ένα από τα πιο συναρπαστικά σε εξέλιξη παιχνίδια της φετινής Super League, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο Περιστέρι του Ατρόμητου με 3-2 και παρέμεινε σε επαφή με την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Τη λύση για τους πράσινους έδωσαν στο 84ο λεπτό δύο από τους νέους παίκτες, καθώς έπειτα από ασίστ του Ενγκμπακοτό, ο Σανκαρέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές με τα γκολ του Βέλεθ στο 10ο λεπτό και του Καρλίτος στο 48ο, ενώ ο Ατρόμητος –στην επιστροφή του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του- ισοφάρισε ισάριθμες φορές με τον Γούτα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και τον Αγκάγιεφ στο 55ο λεπτό.

Αντίθετα, δεν ξεκίνησε ποτέ το ντέρμπι ουραγών μεταξύ Λαμίας και ΑΕΛ, καθώς η Επιτροπή Μεταγραφών αποφάσισε την ανάκληση δελτίων δέκα ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, εξαιτίας οφειλής 24.000 ευρώ της ΠΑΕ προς την ΕΠΟ.

Η 21η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο στο Αγρίνιο, όπου στις 7.30μμ ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα αποτελέσματα 21η αγωνιστική
Λαμία – ΑΕΛ Δεν διεξήχθη
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-3
ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-2
Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-1
Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0
ΑΕΚ – Άρης 0-2
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα  8/2 (19:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 21 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 57
2. Άρης 42
3. ΠΑΟΚ 40
4. ΑΕΚ 40
5. Παναθηναϊκός 38
6. Αστέρας Τρ. 36
7. Ατρόμητος 25
8. Βόλος 24
9. Απόλλων Σμύρνης 19 (20αγ.)
10. ΟΦΗ 19
11. ΠΑΣ Γιάννινα 18 (20αγ.)
12. Παναιτωλικός 13 (20αγ.)
13. Λαμία 11 (18αγ.)
14. ΑΕΛ 9 (19αγ.)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT