Άλμα παραμονής ο Απόλλων

Η «ελαφρά ταξιαρχία» νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ και τον έβαλε σε μπελάδες

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα πιο γερές βάσεις για την παραμονή του στην κατηγορία έβαλε ο Απόλλων Σμύρνης που επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στην Ριζούπολη το Σάββατο στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Με τη νίκη του αυτή ο Απόλλων ανέβηκε στην 9η θέση με 25 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ που μετρά οκτώ συνεχόμενες ήττες, παρέμεινε στην 11η θέση με 19 βαθμούς και έχει μπει σε περιπέτειες όσον αφορά στην μάχη για την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18΄ με τον Ντάουντα, ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Γεωργίου μετά το πλασέ του Σλίβκα. Η ομάδα του Ηρακλείου απάντησε στο 27΄, όταν μετά από σέντρα του Ουές ο ακάλυπτος Στάρτζεον με κοντινή κεφαλιά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, όμως ο Απόλλων ήταν αυτός που έφτασε στη νίκη. Συγκεκριμένα στο 84ο λεπτό ο Σωτηρίου έκανε κακή εκτίμηση έχασε την μπάλα και ο Ιωαννίδης που είχε μπει λίγα λεπτά πριν ως αλλαγή δεν δυσκολεύθηκε σε κενή εστία να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Σλίβκα, Μπαξεβανίδης – Στάικος

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (88΄ Λαγός), Μπεντινέλι (46′ Χουχούμης), Σλίβκα, Φερνάντεζ (73΄ Ιωαννίδης), Τσιλούλης (37΄ Φατιόν), Ντάουντα (73΄ Τσαμπούρης).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Διαμαντης, Γιαννούλης, Ουές, Στάικος (88΄ Σόουζα), Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Στάρτζεον, Γρίβας, Σολίς (77΄ Σαρδινέρο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT