Στον τελικό με ένα άλμα πέρασε ο Τεντόγλου

Στον τελικό με ένα άλμα πέρασε ο Τεντόγλου

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα άλμα στα 8,04, ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του μήκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Τόρουν. Το βράδυ (21.20) θα υπερασπιστεί τον τίτλο του. Προκρίσεις για τους τελικούς των αγωνισμάτων τους θα διεκδικήσουν σήμερα έξι πρωταθλητές μας.  

«Ο διάδρομος είναι πολύ καλός και πιστεύω ότι μπορώ να προσεγγίσω το ατομικό μου ρεκόρ (8,38 μ.)», δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου. Με την καλύτερη επίδοση προκρίθηκε ο Τόμπιας Μόντλερ (Σουηδία) με 8,18. Ο Αλέξης Περιστέρης με 7,61 βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό και ήρθε 11ος. Στα 1.500 μ. ο Ανδρέας Δημητράκης με 3.44.05 ήταν 11ος στην 3η σειρά. 

Οι πρώτοι που θα μπουν σήμερα στη «σάλα» του Τόρουν θα είναι οι Δημήτρης Τσιάμης και ο Νίκος Ανδρικόπουλος. Το όριο για την πρόκριση στον τελικό του τριπλούν είναι 16,80. Ο Τσάμης έχει εφέτος 16,42 μ. και ο Ανδρικόπουλος 16,39 μ. 

Η Ειρήνη Βασιλείου θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ημιτελικούς των 400 μ. Με χρόνο 52.96 έχει την τέταρτη επίδοση από τις πέντε αθλήτριες της σειράς της. Θα προκριθούν οι δύο πρώτες από κάθε σειρά και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι. Ντεμπούτο θα κάνουν οι Αναστασία Μαρινάκου (1.500 μ.) και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (800 μ.). Η Μαρινάκου θέλει να βελτιώσει το εφετινό της ρεκόρ (4.19.84). Η Γιαννοπούλου έχει εφετινό ατομικό ρεκόρ 2.04.84. Για να προκριθεί θα πρέπει να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις. Στο ύψος, η Ιωάννα Ζάκκα θα προσπαθήσει να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ (1,85 μ.). Το όριο πρόκρισης είναι 1,94 μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT