Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 4η θέση οι Μάντης – Καγιαλής 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 4η θέση οι Μάντης – Καγιαλής 

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυνατός είναι ο συναγωνισμός στα 470 των ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ύστερα από τέσσερις ιστιοδρομίες οι Τάκης Μάντης – Παύλος Καγιαλής βρίσκονται στην 4η θέση της γενικής κατάταξης και ισοβαθμούν με το πλήρωμα της Σουηδίας που είναι τρίτο. 

Οι «χάλκινοι» ολυμπιονίκες του Ρίο ξεκίνησαν σήμερα δυναμικά και ήρθαν 3οι στην 3η κούρσα αλλά στην 4η κατετάγησαν 15οι, κάτι όμως που δεν τους στοίχισε στη γενική κατάταξη καθώς την «πέταξαν». Μέχρι την «medal race» απομένουν άλλες έξι ιστιοδρομίες.  

Στην κορυφαία δεκάδα των Λέιζερ Ράντιαλ βρίσκεται η Βασιλεία Καραχάλιου. Η πρωταθλήτριά μας έχει πλασαριστεί 9η στη γενική κατάταξη. Η 26η θέση που έφερε στην 8η ιστιοδρομία ήταν αυτή που την «έριξε» από την 7η στην 9η θέση. Απομένουν άλλες τέσσερις ιστιοδρομίες.   

Στα 470 των γυναικών, η Αριάδνη Σπανάκη και Αιμιλία Τσουλφά είναι στη 17η θέση (4 κούρσες). Στην 3η ιστιοδρομία πήραν «μαύρη σημαία» και ακυρώθηκαν λόγω πρόωρης εκκίνησης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να «πέσουν» στη γενική κατάταξη.     

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT