Με το βλέμμα στη Λουντογκόρετς ο Ολυμπιακός

Με το βλέμμα στη Λουντογκόρετς ο Ολυμπιακός

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο εμπόδιο ξεπεράστηκε. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αφήσει πίσω τις πολλές απουσίες, έκανε τη… δουλειά στο Μπακού απέναντι στη Νέφτσι και πλέον στο μπλοκάκι του ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σημειώσει το όνομα της Λουντογκόρετς, την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 3 και 10 Αυγούστου στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τη Νέφτσι και πολύ πιο έμπειρη. Αν και κατέκτησε για πρώτη φορά τον τίτλο πριν από δέκα χρόνια, από τότε μετρά δέκα συνεχόμενους, ενώ στη συλλογή της έχει και δύο Κύπελλα.

Παράλληλα έχει περάσει δύο φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (2014-15 και 2016-17). Επίσης τη σεζόν 2013-14 είχε φτάσει στους «16» του Europa League. Από το ρόστερ της ξεχωρίζει ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο Κύπριος επιθετικός το 2017 είχε φτάσει μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, όμως παρά την αρχική συμφωνία, ο ΑΠΟΕΛ πούλησε τελικά τον παίκτη στην Κοπεγχάγη. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο 28χρονος στράικερ πήγε στη Λουντογκόρετς όπου μετράει 4 γκολ σε 19 παιχνίδια. Βέβαια, μία μέρα πριν μπει στο γήπεδο για να παίξει με τη Λουντογκόρετς, ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει και τον αντίπαλό του στα πλέι οφ, σε περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα και οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν στον δρόμο τους μία από τις εξής ομάδες: Κλουζ (Ρουμανία) – Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία), Μάλμε (Σουηδία) – Ρέιντζερς (Σκωτία), Μπρόντμπι (Δανία). Από κει και πέρα, λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα ο Χένρι Ονιεκούρου έχασε τη μητέρα του και ταξίδεψε στη Νιγηρία. Πάντως ο 24χρονος εξτρέμ ενημέρωσε ότι την Κυριακή θα είναι στην Αθήνα για να κλείσει η μεταγραφή. Ο Ονιεκούρου θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 2 εκατ. ευρώ ετησίως. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT