Ψάχνει γιατρικό με «σκούπα» και μεταγραφές η ΑΕΚ

Ψάχνει γιατρικό με «σκούπα» και μεταγραφές η ΑΕΚ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πατήματά της μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Βελέζ Μόσταρ προσπαθεί να βρει η ΑΕΚ, η οποία σε πρώτη φάση ψάχνει γιατρικό σε μεταγραφές. Στο ήδη βαρύ κλίμα ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος υπέστη θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο.

Η απόκτηση του Εχσαν Χατζισαφί ολοκληρώθηκε, η πολιορκία του Νίκλας Ελίασον καλά κρατεί, ενώ καθημερινά γίνονται επαφές με επιλεγμένους στόχους. Αλλαγές θα γίνουν πολλές, με τους Λόπες και Νταντσένκο να είναι οι πρώτοι που πέρασαν από τη σκούπα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η ενίσχυση της πρώτης ομάδας μένει στον «πάγο», με την ΠΑΕ να διαψεύδει έναν… παλιό (Μοχίκα) και έναν νέο (Ροντινέι) μεταγραφικό στόχο. Αντίθετα, η δεύτερη ομάδα δείχνει να ενισχύεται, και μάλιστα σημαντικά. Ο Τζούντα Γκαρσία, αδερφός του Λιβάι και ο Γιάννης Ιατρούδης που την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη Β΄ Ολλανδίας, θα ενταχθούν στην ΑΕΚ Β΄ από όπου θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους για προαγωγή στην πρώτη ομάδα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT