Κίνηση της ΑΕΚ για να κλείσει η πληγή στα δεξιά

Κίνηση της ΑΕΚ για να κλείσει η πληγή στα δεξιά

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μεταγραφή – άμεση λύση για το παρόν και με εξαιρετική προοπτική για το μέλλον προχώρησε η ΑΕΚ, για να κλείσει τη μόνιμη πληγή των τελευταίων χρόνων στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός της Λανς, Κλεμάν Μισλέν, βρίσκεται από χθες στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο, καθώς η συμφωνία της «Ενωσης» τόσο με την ομάδα του όσο και με τον ίδιο θεωρείται οριστική. Ο Μισλέν ήταν μέλος της ολυμπιακής ομάδας της Γαλλίας που αγωνίστηκε στο Τόκιο, είχε μια γεμάτη και καλή χρονιά πέρυσι με 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα – Κύπελλο, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας μέχρι την Ελπίδων.

Το συμβόλαιο του Μισλέν με τη Λανς λήγει σε ένα χρόνο και έπειτα από δική του επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό προτιμήθηκε η λύση της πώλησής του από τώρα, μια και από τον Ιανουάριο θα ήταν ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα του, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα για την τωρινή. Ο 24χρονος αμυντικός είναι στη Λανς από το 2019, έχοντας πιο πριν παίξει δύο χρόνια στην Τουλούζ (προέρχεται από τις ακαδημίες της) και άλλον ένα στην Αζαξιό. 

Στον Ιωνικό ο Μαχαίρας 

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες τον δανεισμό του Θεοδόση Μαχαίρα στον Ιωνικό για ένα χρόνο, με την προοπτική να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει του χρόνου πιο έτοιμος. Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός είχε πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής την περασμένη περίοδο, όπου μέτρησε 25 συμμετοχές και ένα γκολ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ. Ανακοινώθηκε, επίσης, ότι ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Πιτιλάκος και ο 19χρονος Αλβανός μέσος Λαέρτ Πάπα από τα τμήματα υποδομής υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο και προορίζονται αρχικά για τη Β΄ ομάδα. 

Ακόμη δύο φιλικά

Η ΑΕΚ οριστικοποίησε δύο φιλικά επί ελληνικού εδάφους, ένα με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο στα Σπάτα και άλλο ένα με τη Λαμία στις 14 Αυγούστου, πιθανόν με κόσμο στο ΟΑΚΑ. Θα γίνει και άλλο ένα φιλικό, ίσως στο εξωτερικό, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμη ο αντίπαλος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT