Η Νόριτς έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Τζόλη

Η Νόριτς έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Τζόλη

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τα μάτια βαριά από την αϋπνία που φέρνει η αγωνία, αλλά με το βλέμμα να γυαλίζει από την προσμονή, ο Χρήστος Τζόλης πέταξε για την Αγγλία προκειμένου να ζήσει μόλις στα 19 του χρόνια τη μαγεία της Πρέμιερ Λιγκ!

Για να τον κάνει δικό της για τα επόμενα 5 χρόνια, η Νόριτς τίναξε την μπάνκα στον αέρα: πρόσφερε στον ίδιο 1 εκατ. ευρώ ετησίως και στον ΠΑΟΚ 11 εκατ., συν άλλα 2,5 ως μπόνους από εφικτούς στόχους, μαζί με ένα ποσοστό μεταπώλησης 17,5%. Το ποσό αυτό είναι ρεκόρ όλων των εποχών για τα «καναρίνια». 

Ποτέ στην υπεραιωνόβια ιστορία τους δεν έβαλαν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη για μια μεταγραφή. Ο Τζόλης είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που αποκτούν από τον ΠΑΟΚ, καθώς λίγους μήνες νωρίτερα διέθεσαν άλλα 7,5 εκατ. ευρώ (8,5 μαζί με κάποια μπόνους) για τη μεταγραφή του Κώστα Γιαννούλη. 

Το ταξίδι στο όνειρο ξεκίνησε για τον Τζόλη με ιδιωτικό τζετ που ναύλωσε η Νόριτς για να τον μεταφέρει στην Αγγλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. «Εχω κοιμηθεί μόλις τρεις ώρες! Η αλήθεια είναι πως το έμαθα την τελευταία στιγμή. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ για όσα προσέφερε σε μένα και την οικογένειά μου όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι παιδί των ακαδημιών του, αλλά όταν σου δίνεται τέτοια ευκαιρία, πρέπει να την αρπάζεις κατευθείαν!  Θα μου μείνει απωθημένο όμως που δεν έπαιξα στην Τούμπα μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Πιστεύω κάποια στιγμή να γίνει κι αυτό!» δήλωσε ο Τζόλης, με την υποσημείωση ότι η καλή χημεία και συνεργασία που έχει με τον Γιαννούλη θα τους βοηθήσει να φτιάξουν μια πολύ ισχυρή αριστερή πτέρυγα στη Νόριτς. 

• Οι Ολιβέιρα και Κρέσπο έβγαλαν ξανά χωρίς ενοχλήσεις την προπόνηση και είναι υποψήφιοι για την ενδεκάδα στην αυριανή ρεβάνς με την Μποέμιαν. Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει στις 9.00 από τα εκδοτήρια της Τούμπας, με τιμές από 15 έως 100 ευρώ.

• Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο ΠΑΟΚ θα πανηγυρίζει τον Μάιο του 2022, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, επισημαίνοντας πως ο «Δικέφαλος» βρίσκεται εκ νέου σε μια διαδικασία «χτισίματος», ωστόσο η δουλειά εντός της ομάδας θα αποφέρει την κατάκτηση του τίτλου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT