Δύσκολη νίκη ΠΑΟΚ, άνετα ο Ολυμπιακός

Δύσκολη νίκη ΠΑΟΚ, άνετα ο Ολυμπιακός

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ συνήθισε στα… θρίλερ. Ο «Δικέφαλος» για ακόμα μία αγωνιστική έφτασε σε περιπετειώδη νίκη επικρατώντας με 2-1 του καλού Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, πετυχαίνοντας έτσι δεύτερη σερί εκτός έδρας επικράτηση, έπειτα από το 1-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Λουτσέσκου ακόμα ψάχνεται και η ομάδα του παρουσιάζει μεγάλα κενά στην απόδοσή της. Από την άλλη, όμως, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα μετά το στραπάτσο της πρεμιέρας και κατάφερε να κάνει το καθήκον του στα ματς που ακολούθησαν. Χθες στο Αγρίνιο το παιχνίδι ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ όπως το είχε σχεδιάσει, με τον Μιτρίτσα να κάνει το 1-0 στο 32ο λεπτό. Ομως στο δεύτερο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» έδωσε χώρο στον Παναιτωλικό, που έφερε το ματς στα ίσα με τον Ντίας στο 59ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια απείλησε και για την ολική ανατροπή. Ομως την τελευταία λέξη την είπε ο ΠΑΟΚ, όταν στο 80ό λεπτό ο Σίντκλεϊ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 88΄ ο Πασχαλάκης κράτησε τη νίκη αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Καρέλη από τη μικρή περιοχή.

Στο «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός δεν έψαχνε μόνο τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα αλλά και την πειστική εμφάνιση.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τελικά τον διπλό στόχο τους, καθώς επικράτησαν με 4-1 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο με «οδηγό» τον Τικίνιο, που σημείωσε τα δύο πρώτα του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η διοίκηση του Απόλλωνα έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πετράκη μόλις στην 3η αγωνιστική, καθώς η ομάδα παρέμεινε χωρίς νίκη και με 11 γκολ παθητικό.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Μασούρα, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του σκοράροντας. Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ συστήθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού βρίσκοντας δίχτυα στο 47ο και στο 72ο λεπτό, ενώ ο Βρουσάι στο 87΄ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. Για τον Απόλλωνα είχε μειώσει σε 3-1 στο 79΄ ο Ντάουντα.

Στο «Γεντί Κουλέ», ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη έπειτα από τρεις αγώνες. Συγκεκριμένα οι Κρητικοί έχουν τρεις ισοπαλίες, ενώ ο Αστέρας, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα δεν έχουν βρει δίχτυα.

Η 3η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με δύο ματς. Στη Νεάπολη (CS2, 18.15) ο Ιωνικός υποδέχεται την έκπληξη των δύο πρώτων αγωνιστικών, τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο «Πανθεσσαλικό» (CS1, 20.30) παίζουν ο Βόλος με τον Ατρόμητο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT