«Αφεντικό» ο Ολυμπιακός

«Σάρωσε» με 3-0 τη Φενέρ στην Πόλη και έμεινε μόνος πρώτος στον όμιλο

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτοκράτορας στην Πόλη ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιώντας ονειρική εμφάνιση «άλωσαν» το «Σουκρού Σαράτσογλου» σκορπίζοντας με 3-0 τη Φενερμπαχτσέ για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και με το απόλυτο των έξι βαθμών οδηγούν την κούρσα στον 4ο όμιλο.

Με τον Γιώργο Μασούρα να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου με δύο γκολ και μία ασίστ και τον Αγκιμπού Καμαρά να τον ακολουθεί, ο Ολυμπιακός επέβαλε από πολύ νωρίς τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι. Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο το γρήγορο τέρμα του Τικίνιο στο 6ο λεπτό, με τον Βραζιλιάνο να συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα, καθώς αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του στα τρία τελευταία ματς.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους βρήκε τη Φενέρ να πιέζει ασφυκτικά τους «ερυθρόλευκους» με κορυφαία στιγμή το σουτ του Πέλκα στο 56΄, που σταμάτησε στο δοκάρι του Βατσλίκ. Ομως, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έφτασε στο δεύτερο γκολ, όταν στο 63΄ ο Μασούρας έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή των Τούρκων και με εκπληκτικό σουτ έκανε το 2-0. Πέντε λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης, σε μια φάση «καρμπόν», με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΦΕΝΕΡ (Περέιρα): Mπαγιντίρ, Κιμ, Σάλαϊ, Νόβακ, Οσάγι, Χακάν (75΄ Μάιερ), Γκουστάβο (70΄ Ζάιτς), Καντιόγλου (84΄ Σανλιτούρκ), Ρόσι (70΄ Μπερίσα), Πέλκας, Βαλένσια (75΄ Γκιουμούσκαγια).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μασούρας (89΄ Βαλμπουενά), Μπα (46΄ Λαλά), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά (89΄ Βρουσάι), Μπουχαλάκης, Ονιεκούρου (63΄ Κούντε), Τικίνιο (86΄ Ελ Αραμπί).

• Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αϊντραχτ επικράτησε μέσα στο Βέλγιο της Αντβέρπ με 1-0. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 6, Αϊντραχτ 4, Φενερμπαχτσέ 1, Αντβέρπ 0.

Η επόμενη αγωνιστική (21/10): Αϊντραχτ – Ολυμπιακός, Φενερμπαχτσέ – Αντβέρπ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT