Ευρωλίγκα – ΠΑΟ: Αυτή τη φορά πρέπει να είναι πειστικός

Ευρωλίγκα – ΠΑΟ: Αυτή τη φορά πρέπει να είναι πειστικός

Η πρώτη δύσκολη εβδομάδα, κοινώς λεγόμενη και «διαβολοβδομάδα» είναι αυτή για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα.

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη δύσκολη εβδομάδα, κοινώς λεγόμενη και «διαβολοβδομάδα» είναι αυτή για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Μετά τις σπουδαίες νίκες επί της Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενέρμπαχτσε, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός καλούνται, αρχής γενομένης από σήμερα, να αποδείξουν πως μπορούν να έχουν και ανάλογη συνέχεια.

Αυτό θα κριθεί εν πολλοίς στην Ισπανία, όπου απόψε οι «πράσινοι»και αύριο οι «ερυθρόλευκοι» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, έχουν επικίνδυνες αποστολές με Μπασκόνια και Μπαρτσελόνα αντιστοίχως. Την Παρασκευή, οι δοκιμασίες θα ολοκληρωθούν απέναντι σε Ζαλγκίρις και Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρίτη δοκιμασία εκτός έδρας για Παναθηναϊκό (με Μπασκόνια) στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας.

«Πολλές ομάδες δεν είναι φορμαρισμένες αυτήν την περίοδο και ψάχνουν τις σταθερές και τα σημεία αναφοράς τους. Μια τέτοια ομάδα είναι η Μπασκόνια αλλά και εμείς. Είναι μια δύσκολη εβδομάδα. Απέναντι στην Μπασκόνια θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε απέναντι σε μια άμυνα που θα παίζει στα όρια του φάουλ» ανέφερε ο τεχνικός του «τριφυλλιού»Δημήτρης Πρίφτης, που εμφανίστηκε αισιόδοξος για την απόδοση του Νέντοβιτς κόντρα στη Φενέρ, αλλά συνάμα και επιφυλακτικός καθώς δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, κάτι που εκτίμησε πως θα συμβεί σύντομα.

Η Μπασκόνια, που ξεκίνησε με δύο ήττες στη διοργάνωση από Αρμάνι και Ολυμπιακό, το βράδυ της Κυριακής νίκησε με 91-70 την Ομπραντόιρο και επανήλθε στις νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα ύστερα από δύο σερί ήττες, ευρισκόμενη στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ του με την απόκτηση του 28χρονου (1,83 μ.) Αμερικανού πόιντ γκαρντ Γιόγκι Φέρελ, με θητεία στο ΝΒΑ (Νετς, Μάβερικς, Κινγκς, Καβαλίερς, Κλίπερς), έχοντας 7,7 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα. Ο Φέρελ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και αναμένεται να δώσει λύσεις στην περιφέρεια, θα έρθει στην Αθήνα την Πέμπτη και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις την άλλη εβδομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT