Απολογείται την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ για την εισβολή

Απολογείται την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ για την εισβολή

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ήττα από τον Αρη στο ντέρμπι της Τούμπας την περασμένη Κυριακή φαίνεται ότι είναι το τελευταίο που πρέπει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ, καθώς τα απόνερα που αυτή προκάλεσε τείνουν να εξελιχθούν σε τσουνάμι. Πλέον ο «Δικέφαλος» κινδυνεύει με επιπλέον τιμωρία, εκτός από τις ποινές που αντιμετωπίζει για την εισβολή των οπαδών του, καθώς, όπως προέκυψε από τις συλλήψεις, αρκετοί από αυτούς ήταν ανεμβολίαστοι και δεν θα έπρεπε να τους έχει επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Αλλωστε από την πρώτη στιγμή ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με παρέμβασή του στην ολομέλεια της Βουλής είχε προαναγγείλει την επιπλέον τιμωρία, μιας ακόμα αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι η ποινή θα επιβληθεί επειδή πρόκειται για παράβαση από πλευράς της ΠΑΕ, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε έλεγχος.

Οσον αφορά καθαρά το σκέλος των επεισοδίων, ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία την Παρασκευή με βάση το άρθρο 15 και κινδυνεύει με τιμωρία από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές για εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, που συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων.

Μέσα σε όλα αυτά, βέβαια, υπάρχει και το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ για το Κύπελλο για τη φάση των «16». Ενόψει του πρώτου ματς στο «Αλκαζάρ», ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μιτρίτσα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT