Εύκολο πέρασμα της ΑΕΚ από τη Νεάπολη

Εύκολο πέρασμα της ΑΕΚ από τη Νεάπολη

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ πέταξε από πάνω της τις… λάσπες από το παιχνίδι της Τρίπολης, φόρεσε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και κατάφερε να φύγει νικήτρια από τη Νεάπολη, επικρατώντας με 1-0 του πάντα σκληροτράχηλου Ιωνικού, μειώνοντας έτσι την απόστασή της από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους οκτώ βαθμούς, ενώ ξέφυγε ξανά πέντε πόντους από τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ένα στατιστικό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι η «Ενωση» κράτησε το μηδέν για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 21ο λεπτό, έπειτα από μια υποδειγματική επιθετική ενέργεια που ξεκίνησε από την κάθετη πάσα του Αμπραμπατ στον Μισελέν, ο οποίος γύρισε παράλληλα στην περιοχή και ο Μάνταλος με αριστερό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη, ενώ η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Πέταξαν βαθμούς στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ με τον Αρη, που έμειναν στο 1-1.

Νωρίτερα, στο «Γεντί Κουλέ», ΟΦΗ και Αρης έμειναν στο 1-1, με την ισοπαλία να μη «βολεύει» καμία από τις δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ έφτασε μια ανάσα από το τρίποντο, που θα του έδινε την ευκαιρία να ξεπεράσει στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό, όμως οι «κίτρινοι» με πέναλτι στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να αποδράσουν με τον ένα βαθμό και να παραμείνουν μια ανάσα από την εξάδα και τους Κρητικούς.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και πήρε το προβάδισμα στο 15ο λεπτό με κεφαλιά του Πασαλίδη έπειτα από τη λάθος έξοδο του Κουέστα. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο φετινό γκολ του 25χρονου στόπερ με τη φανέλα των Κρητικών. Ο Αρης αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η ισοφάριση ήρθε αργά, καθώς στην εκπνοή ο Γιαννούλης έκανε ένα… φθηνό πέναλτι ανατρέποντας τον Ιτούρμπε, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπρούνο Γκάμα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT