Μπαρτζώκας: «Να βγάλουμε ένταση κόντρα στη Μακάμπι»

Μπαρτζώκας: «Να βγάλουμε ένταση κόντρα στη Μακάμπι»

Ψηλό εμπόδιο, αλλά όχι τόσο ψηλό ώστε να τον τρομάζει, θα βρει απόψε (21.05) στον δρόμο του ο Ολυμπιακός, στην επιστροφή του στη ρουτίνα της Ευρωλίγκας μετά την αναβολή του αγώνα του με τη Ζενίτ στο ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη.

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψηλό εμπόδιο, αλλά όχι τόσο ψηλό ώστε να τον τρομάζει, θα βρει απόψε (21.05) στον δρόμο του ο Ολυμπιακός, στην επιστροφή του στη ρουτίνα της Ευρωλίγκας μετά την αναβολή του αγώνα του με τη Ζενίτ στο ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο Τελ Αβίβ τη Μακάμπι και με νίκη θα παραμείνουν σε τροχιά πρώτης τετράδας, πιθανόν και με ενισχυμένη τη θέση τους ανάλογα με τα αποτελέσματα της Ζενίτ και της Αρμάνι, που ισοβαθμούν μαζί τους στην 4η θέση. Η ισραηλινή ομάδα περνά μια μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος με απανωτές ήττες και κτυπήθηκε πολύ δυνατά από τον κορωνοϊό, αλλά στην «καυτή» έδρα της παραμένει επικίνδυνη, ειδικά εάν ο Ολυμπιακός παίξει τόσο νωθρά όσο στον τελευταίο αγώνα του με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη.

«Την ένταση που δεν είχαμε με τη Φενέρ τη βγάλαμε στο επόμενο παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα και θέλουμε να την επαναλάβουμε. Είμαστε σαφώς σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πριν από μία εβδομάδα. Δώσαμε δύο αγώνες μετά τον κορωνοϊό και θεωρώ πως είμαστε πια σε καλό επίπεδο», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με την υποσημείωση ότι η Μακάμπι είναι σε δύσκολη θέση κι αυτό την καθιστά πιο επικίνδυνη, μιας και ψάχνει την αντεπίθεση που θα την οδηγήσει ξανά σε τροχιά πλέι οφ.  

Αυτό θέλει ο Γ. Μπαρτζώκας από τους παίκτες του για να φύγουν με τη νίκη από το Τελ Αβίβ.

Το αποψινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής: 18.00 Ούνικς – Μπαρτσελόνα, 19.00 Ζενίτ – Μονακό, 19.45 Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις, 21.00 Αλμπα – Ρεάλ Μαδρίτης, 21.05 Μακάμπι – Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται αύριο και έχει μια εξ ορισμού πολύ δύσκολη αποστολή, όχι μόνο επειδή αντιμετωπίζει στην Πόλη την κάτοχο της Ευρωλίγκας, Αναντολού Εφές, αλλά και επειδή θα παίξει χωρίς τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έχει θλάση και έμεινε στην Αθήνα, μαζί με τον Λευτέρη Μαντζούκα. Αντίθετα, ο Ντάριλ Μέικον είναι καλύτερα, προπονήθηκε χωρίς προβλήματα και υπολογίζεται.

• Την Κυριακή 20 Μαρτίου ορίστηκε το εξ αναβολής παιχνίδι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ορίστηκαν επίσης τα τρία εξ αναβολής παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής: 27/2 Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ – Μπαρτσελόνα, 1/3 Μακάμπι – Μπασκόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT