Δεν άφησε περιθώρια στη Ζενγκ η Σάκκαρη

Δεν άφησε περιθώρια στη Ζενγκ η Σάκκαρη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια εκπληκτική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του αυστραλιανού όπεν, καθώς επικράτησε της Κινγουέν Ζενγκ με 6-1, 6-4, ενώ ομογενείς φίλαθλοι έστησαν γλέντι στις κερκίδες. Για σήμερα τα ξημερώματα ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σεμπάστιαν Μπάεζ.   

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε ελάχιστα λάθη στον αγώνα και ήταν αλάνθαστη στο φιλέ. Μετά την επικράτησή της δήλωσε ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και αποθέωσε τους Ελληνες που βρίσκονταν στις κερκίδες. «Είναι ωραίο να κερδίζεις εδώ με την υποστήριξη του κόσμου. Είναι το κοινό της πατρίδας μου», δήλωσε.   

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Ρισάρντ Γκασκέ νίκησε τον Ούγκο Ουμπέρ με 3-1 και μετά την αναμέτρηση βγήκε θετικός στον κορωνοϊό. Στον τρίτο γύρο προκρίθηκαν, μεταξύ άλλων, και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (6-4, 6-4, 6-0 τον Τζον Μίλμαν), η Ναόμι Οσάκα (6-0, 6-4 τη Μάντισον Μπρενγκλ), η Ασλεϊ Μπάρτι (6-1, 6-1 τη Λούσια Μπρονζέτι), η Πάουλα Μπαντόσα (6-0, 6-3 τη Μαρτίνα Τρεβιζάν), η Ελίνα Σβιτόλινα (6-3, 5-7, 5-1 (εγκατάλειψη) την Ταν), η Βικτόρια Αζαρένκα (6-1, 6-2 την Τίχμαν) ενώ ο Αντριάν Μαναρίνο έκανε την έκπληξη και υπερίσχυσε του Ουμπέρτ Χουρκάζ (6-4, 6-2, 6-3).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT