Εμβόλιμη αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ 1

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ 1

Ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα οι αναμετρήσεις του Αρη με την ΑΕΚ και του ΟΦΗ με τον ΠΑΟ.

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι του Αρη με την ΑΕΚ, το οποίο γίνεται στη σκιά της στυγνής δολοφονίας του 19χρονου φίλου της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αλκιβιάδη Καμπάνου, το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Χαριλάου, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη νίκη τους το 2022 επί του Παναιτωλικού και λογικά ο Ακης Μάντζιος θα βασιστεί στην πλειονότητα των παικτών που αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο, καθώς μοναδικός απών θα είναι ο Γκανέα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Σέικ Ντουκουρέ και Λούις Πάλμα. Από την άλλη, η «Ενωση» ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη «τσαλακωμένη» από την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο την Κυριακή, η οποία μάλιστα ήταν η 3η συνεχόμενη στο ΟΑΚΑ. Στην Ελλάδα από τα ξημερώματα της Τρίτης βρίσκεται και ο Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τη μοναδική μεταγραφή της ΑΕΚ. Ο 28χρονος Σουηδός μέσος που έμεινε ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ θα ολοκληρώσει σήμερα τις απαραίτητες εξετάσεις και μέσα στην ημέρα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει αυτή του «Γεντί Κουλέ», όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τους δύο αντιπάλους να προέρχονται από ήττες – οι Κρητικοί στη Λαμία και το «τριφύλλι» στη Λεωφόρο από τον Αστέρα. Στην αποστολή των «πρασίνων» είναι και το νέο απόκτημα της ομάδας, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, προκειμένου να εγκλιματιστεί.

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ 1-1
Στη σκιά της στυγνής δολοφονίας του 19χρονου, ο Αρης υποδέχεται τη «λαβωμένη» ΑΕΚ. Λίγο νωρίτερα στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό. (INTIMENEWS)

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Καραϊσκάκη» τον Παναιτωλικό, ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ παίζει στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα βρίσκεται ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος ανέλαβε από χθες την τεχνική ηγεσία της για 6η φορά.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής ανοίγει το μεσημέρι στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημερινά ματς, καθώς και οι δύο ομάδες παλεύουν για την καθιέρωσή τους στην εξάδα. Τέλος, στο «Πανθεσσαλικό» ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Ιωνικό. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση Ατρόμητος – Λαμία.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός (19) 47, ΠΑΟΚ (19) 38, ΑΕΚ (19) 36, Παναθηναϊκός (19) 30, ΠΑΣ Γιάννινα (20) 30, Αστέρας Τρ. (19) 29, Αρης (19) 26, ΟΦΗ (20) 26, Βόλος (19) 24, Παναιτωλικός (19) 21, Λαμία (19) 18, Ιωνικός (19) 17, Ατρόμητος (18) 10, Απόλλων (18) 9.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT