Η ανάρμοστη συμπεριφορά αποκαθήλωσε τον Οφερμαρς

Η ανάρμοστη συμπεριφορά αποκαθήλωσε τον Οφερμαρς

Σε παραίτηση υποχρέωσαν οι αποκαλύψεις περί ανάρμοστων μηνυμάτων σε συνεργάτιδές του τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Αγιαξ, Μαρκ Οφερμαρς

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε παραίτηση υποχρέωσαν οι αποκαλύψεις περί ανάρμοστων μηνυμάτων σε συνεργάτιδές του τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Αγιαξ, Μαρκ Οφερμαρς, ιθύνοντα νου ενός ποδοσφαιρικού τμήματος που κατάφερε με σχετικά πενιχρά μέσα να ανταγωνίζεται στα ίσα τους συλλόγους με τα παχύτερα… πορτοφόλια στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία.

Τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης έβριθαν αποκαλύψεων την περασμένη εβδομάδα σχετικά με φερόμενη λεκτική σεξουαλική παρενόχληση από τον πρώην άσο των Αγιαξ, Αρσεναλ και Μπαρτσελόνα εις βάρος υπαλλήλων του συλλόγου.

Τελικά, προχθές το βράδυ ο ίδιος ο σπουδαίος εξτρέμ του παρελθόντος ανακοίνωσε την άμεση παραίτησή του από το πόστο του στον «Αίαντα», ζητώντας παράλληλα συγγνώμη, με τον ισχυρισμό ότι αρχικά δεν κατανοούσε ότι έκανε κάτι κακό.

Ο Μ. Οφερμαρς, που κόσμησε και την εθνική Ολλανδίας με το γεμάτο ταχύτητα και διεισδυτικότητα παιχνίδι του στις δεκαετίες του 1990 και του 2000, είχε τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου στον Αγιαξ από το 2012, ενώ πρόσφατα είχε ανανεώσει έως το 2026. Στη θητεία του η ομάδα του Αμστερνταμ έφτασε σε τελικό Γιουρόπα Λιγκ (το 2017) και στα ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ (το 2019).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT