Κύπελλο: Με αλλαγές για ανατροπή και πρόκριση ο Ολυμπιακός

Κύπελλο: Με αλλαγές για ανατροπή και πρόκριση ο Ολυμπιακός

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναιτωλικό με 2-1 στον πρώτο προημιτελικό στο Αγρίνιο, έχει μετατρέψει σε ντέρμπι τη σημερινή ρεβάνς (18.00) στο Καραϊσκάκη.

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναιτωλικό με 2-1 στον πρώτο προημιτελικό στο Αγρίνιο, έχει μετατρέψει σε ντέρμπι τη σημερινή ρεβάνς (18.00) στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το «διπλό» στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό, όμως το αποψινό ματς αποτελεί την αφετηρία μιας αρκετά δύσκολης περιόδου για αυτούς, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και το πρώτο ματς με την Αταλάντα για τα μπαράζ του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αλλαγές, θέλοντας να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν συνεχείς συμμετοχές. Κάτι που φαίνεται και από την αποστολή που ανακοίνωσε χθες, καθώς εκτός έμειναν οι Αγκιμπού Καμαρά, Λαλά, Εμβιλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Βατσλίκ και Βαλμπουενά. 

Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στο Φάληρο και ο Παναιτωλικός. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στους Κορνέλιους, Βέργο, Ντίας, Αποστολάκη, ενώ εκτός έμεινε και ο Μελίσσας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, μεταξύ αυτών και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο με 3-1. 

Δεν ξεχάστηκαν ποτέ…

Σαν χθες, 41 χρόνια πριν, η χαρά έγινε τραγωδία και οι πανηγυρισμοί ουρλιαχτά. Ο χρόνος πάγωσε στα σκαλοπάτια του Σταδίου Καραϊσκάκη και 21 ψυχές δεν κατάφεραν ποτέ να βγουν από αυτό. Ηταν η 8η Φεβρουαρίου του 1981, όταν 21 άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή πίσω από τις κλειστές πόρτες της Θύρας 7, 21 άνθρωποι που έφυγαν αλλά ποτέ δεν ξεχάστηκαν… 

Κύπελλο: Με αλλαγές για ανατροπή και πρόκριση ο Ολυμπιακός-1
Φωτ. INTIME NEWS.
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT