Παναθηναϊκός – Κύπελλο: Τυπική διαδικασία με τα βλέμματα στον Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός – Κύπελλο: Τυπική διαδικασία με τα βλέμματα στον Κουρμπέλη

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα διστακτικό, αλλά πολύ ελπιδοφόρο βήμα θα κάνει σήμερα ο Δημήτρης Κουρμπέλης, στην επίπονη προσπάθειά του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά την περιπέτεια του τραυματισμού του. Σχεδόν 14 μήνες μετά την τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι (12.12.2020), ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον σημερινό (16.00) αγώνα με την Αν. Καρδίτσας με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής και όχι απλώς να εγκλιματιστεί πιο γρήγορα, όπως συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ήταν εκ των προτέρων γνωστό ότι δεν συμπεριληφθεί στην 20άδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σημείο «κλειδί» για την επιστροφή του Κουρμπέλη θα είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Εάν είναι καλή και δεν υπάρχει επιβάρυνση από τις καιρικές συνθήκες, θα παίξει σίγουρα είτε στην αρχική ενδεκάδα είτε (το πιθανότερο) ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο. 

Το νικηφόρο 4-0 στο παιχνίδι της Λεωφόρου επιτρέπει στον Γιοβάνοβιτς να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που παίζουν ελάχιστα ή καθόλου, όπως τον Πούγγουρα και τον Σάρλια. Πέρα από τον Κουρμπέλη, ο Σέρβος τεχνικός πήρε στην αποστολή και τους Βαγιαννίδη, Σιδερά, Χατζηγιαννάκη από τον Παναθηναϊκό Β΄, με τον πρώτο να έχει πιθανότητες να παίξει για να ξεκουραστεί ο Σάντσες. Εκτός έμειναν ο Καρλίτος (αποφόρτιση) και οι τραυματίες Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Κώτσιρας, Λούντκβιστ, Μαουρίσιο. 

• Ο Ρούμπεν Πέρεθ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT