Σούπερ Λιγκ 1: Άλμα ο ΠΑΣ, τέλος ο Μάντζιος από τον Αρη

Σούπερ Λιγκ 1: Άλμα ο ΠΑΣ, τέλος ο Μάντζιος από τον Αρη

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εφιάλτη εξελίσσεται τη φετινή σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον Αρη. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ύστερα από το «εκκωφαντικό» 0-5 στο «Κλ. Βικελίδης», στον α΄ γύρο της Σούπερ Λιγκ 1, νίκησε ξανά τους «κίτρινους» στην αυλαία της 23ης αγωνιστικής, αυτή τη φορά με 2-0 (52΄ Σιαμπάνης αυτ., 83΄ Ντομίνγκεζ), και τους έστειλε στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ακης Μάντζιος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα, η οποία αναζητεί νέο προπονητή, πιθανότατα ξένο. Ο ΠΑΣ ανέβηκε στην 4η θέση και κάνει όνειρα για Ευρώπη.

Ενα γκολ του Γιαν Εμβιλά στο 84ο λεπτό έκρινε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη», με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 1-0 και να παραμένουν στο +9 από τον ΠΑΟΚ.

Πλέον ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη το ελληνικό πρωτάθλημα και από χθες έστρεψε την προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για τα μπαράζ του Γιουρόπα Λιγκ. Οσον αφορά την ΑΕΚ, η συζήτηση επέστρεψε στον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος όπως φαίνεται μετράει αντίστροφα στον πάγκο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Στην Τούμπα, ο Κρέσπο ήταν αυτός που έλυσε τον «Γόρδιο Δεσμό» για τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Ισπανός στόπερ με κεφαλιά πέτυχε στο 57ο λεπτό το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 1-0 και το οποίο έφερε τον «Δικέφαλο» στο +8 από την ΑΕΚ. Παράλληλα, χθες, ο Ιβάν Σαββίδης με γραπτή του δήλωση πήρε θέση για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη και τους δράστες. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «είναι σαφές ότι οι δολοφόνοι δεν είχαν και ποτέ δεν μπορούσαν να έχουν καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ, την ιστορία του, το παρόν και το μέλλον του. Είναι στυγνοί εγκληματίες κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται».

Ούτε η ΑΕΚ κατάφερε να φρενάρει τον Ολυμπιακό, που αγκαλιάζει τον τίτλο και στρέφεται στην Αταλάντα.

Στις νίκες, έπειτα από τρεις σερί ήττες, επέστρεψε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0 της Λαμίας στη Λεωφόρο, χάρη στα δύο γκολ του Ιωαννίδη στο 3ο και το 82ο λεπτό, ενώ στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον Βόλο και έμεινε «ζωντανός» στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ. Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Ιωνικός, καθώς το Σάββατο επικράτησε με 3-2 του Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ επίσης το Σάββατο Απόλλων και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στη Ριζούπολη.

• Εκδικάστηκε χθες από το CAS η υπόθεση Λάσκοφ, η οποία έχει στοιχίσει έξι βαθμούς στον Αρη. Η απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

• Στο τέλος του αγώνα η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, Αταλάντα, έχασε τη νίκη επί της Γιουβέντους, καθώς οι φιλοξενούμενοι στο Μπέργκαμο ισοφάρισαν σε 1-1 στο 92΄. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Μίντιλαντ, νίκησε 3-1 τη Βαλερένγκα στο πρωτάθλημα Δανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT