Με ενίσχυση «αιωνίων» η Εθνική κατά της Τουρκίας

Με ενίσχυση «αιωνίων» η Εθνική κατά της Τουρκίας

Λειψή προς το παρόν αλλά με μεγάλες προσδοκίες ξεκίνησε η Εθνική μας την προετοιμασία της για τα δύο παιχνίδια της με την Τουρκία (25 και 28/2), στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λειψή προς το παρόν αλλά με μεγάλες προσδοκίες ξεκίνησε η Εθνική μας την προετοιμασία της για τα δύο παιχνίδια της με την Τουρκία (25 και 28/2), στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Με δεδομένο ότι προκρίνονται οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες του ομίλου μας, αυτή η διπλή αναμέτρηση δεν θα είχε βαθμολογική σημασία εάν η «γαλανόλευκη» δεν γνώριζε ήττα-έκπληξη από τη Μεγάλη Βρετανία και αν δεν κέρδιζε και η Λευκορωσία την Τουρκία. Αυτή η απόλυτη ισορροπία (1-1) οδήγησε τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην απόφαση να διαθέσουν τουλάχιστον στο ένα από τα δύο παιχνίδια όποιους παίκτες τούς ζητήσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε συνολικά δέκα παίκτες από τους δύο «αιωνίους», οι οποίοι δεν ενσωματώθηκαν ακόμα λόγω του Κυπέλλου και της επερχόμενης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι τα «βαριά χαρτιά» του Ολυμπιακού (Σλούκας, Παπανικολάου, Πρίντεζης) θα παίξουν την Παρασκευή στον εντός έδρας αγώνα με την Τουρκία, αφού την προηγουμένη αγωνιστούν στο ΣΕΦ κόντρα στην Αρμάνι, ενώ οι Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Κασελάκης θα πάνε στην Πόλη για το δεύτερο παιχνίδι καθώς ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρασκευή τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Παίκτες με μικρότερο ρόλο όπως οι Καββαδάς, Λούντζης, ίσως είναι διαθέσιμοι και στα δύο ματς. Εχει κληθεί και ο Καλάθης αλλά θεωρείται απίθανο να πάρει άδεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT