Γιουρόπα Λιγκ: Χωρίς κανέναν επιθετικό με Ολυμπιακό η Αταλάντα

Γιουρόπα Λιγκ: Χωρίς κανέναν επιθετικό με Ολυμπιακό η Αταλάντα

Η επιχείρηση «Αταλάντα» ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται αύριο την ιταλική ομάδα στο «Καραϊσκάκη» με στόχο την ανατροπή του 2-1 με το οποίο ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα στο Μπέργκαμο.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιχείρηση «Αταλάντα» ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται αύριο την ιταλική ομάδα στο «Καραϊσκάκη» με στόχο την ανατροπή του 2-1 με το οποίο ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα στο Μπέργκαμο, ώστε να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να προσανατολίζεται ξανά σε τριάδα στην άμυνα, όπως είχε κάνει και πριν από μία εβδομάδα, όμως σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι δύσκολα δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα ένας εκ των Μπουχαλάκη ή Μαντί Καμαρά. Αυτό σημαίνει ότι εκτός θα μείνει λογικά ο Ονιεκούρου και στα άκρα θα είναι ο Αγκιμπού και ο Μασούρας. Επίσης, ο Ελ Αραμπί έχει το προβάδισμα έναντι του Τικίνιο, αλλά αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή.

Η Αταλάντα θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς επιθετικό, καθώς ο Μουριέλ τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Ζαπάτα και Ιλισιτς είναι εκτός δράσης επ’ αόριστον. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT