ΠΑΟΚ: Περιμένει τον Μουργκ για τη ρεβάνς ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Περιμένει τον Μουργκ για τη ρεβάνς ο Λουτσέσκου

Τον δικό του «τελικό» καλείται να δώσει αύριο το βράδυ ο ΠΑΟΚ με στόχο την πρόκριση στους «16» του Conference League.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον δικό του «τελικό» καλείται να δώσει αύριο το βράδυ ο ΠΑΟΚ με στόχο την πρόκριση στους «16» του Conference League. Ο Δικέφαλος υποδέχεται στην Τούμπα τη Μίντιλαντ, κυνηγώντας την ανατροπή της ήττας με 1-0 στο πρώτο ματς στη Δανία, πριν από μία εβδομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα περιμένει και τη σημερινή τελευταία προπόνηση για να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο Μουργκ, με τον Αυστριακό μέσο πάντως να μένει και χθες εκτός προγράμματος, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Σε αντίθεση με τον αγώνα στο MCH Arena, ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Κούρτιτς, ενώ επιστρέφει και ο Μιχαηλίδης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμη αποφασίσει για δύο θέσεις στην άμυνα, καθώς Λύραντζης και Ινγκανσον είναι οι μόνοι που θεωρούνται δεδομένοι, ενώ δίλημμα υπάρχει και μεταξύ των Μιτρίτσα και Μπίσεσβαρ. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βέλγος Λόρενς Βίσερ, από την πρώτη κατηγορία της UEFΑ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT