Τέλος ο Γιαννίκης από ΑΕΚ, συνεχίζει με Οφρυδόπουλο

Τέλος ο Γιαννίκης από ΑΕΚ, συνεχίζει με Οφρυδόπουλο

«Οχι» για φετινή σεζόν είπε ο Φαντ Σιπ – Πρώτο τεστ σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής αναμέτρηση.

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν 21 Δεκεμβρίου 2021, όταν η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωνε την αυτόματη επέκταση του συμβολαίου του Αργύρη Γιαννίκη έως το καλοκαίρι του 2024, θέλοντας να δείξει πως στηρίζει έμπρακτα το πλάνο του νεαρού τεχνικού, παρά τις πρώτες αρνητικές ενδείξεις. Τελικά, η συνολική θητεία του στην Ενωση κράτησε μόλις 142 ημέρες, αφού χθες, 1η Μαρτίου, γράφτηκε και επισήμως το τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Στο σημερινό κρίσιμο για την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ, εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20.30), στον πάγκο θα καθίσει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που προωθήθηκε από την β΄ ομάδα, τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και αυτή με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Αν η ομάδα δείξει καλό πρόσωπο, το πιθανότερο θα την καθοδηγήσει και στα πλέι οφ. Ο ίδιος, που ως προπονητής της Παναχαϊκής είχε καταφέρει να νικήσει τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου για τους «16» του Κυπέλλου (2018-19), χθες στα Σπάτα, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ζήτησε συσπείρωση από τους ποδοσφαιριστές.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με τεχνικούς, κυρίως από το εξωτερικό. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαντ Σιπ με τον οποίο υπήρξε προχωρημένη διαπραγμάτευση, δεν δέχτηκε να αναλάβει μόνο για τα πλέι οφ αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να είναι προπονητής μακράς πνοής με την υπογραφή διετούς συμβολαίου.

Εν τω μεταξύ χθες, όπως αναμενόταν, η ΕΕΑ ενέκρινε τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου (80,74%) της ΠΑΕ στην «Dikefalos Holdings CO» συμφερόντων Μελισσανίδη, με το 6,84% να παραμένει στην «Ενωση Φίλων ΑΕΚ», το 2,42% στον επιχειρηματία Στέργιο Γαντζούλα και το 10% στην Ερασιτεχνική.

Ολυμπιακός – Αστέρας

Νωρίτερα απόψε (19.00), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο άλλο εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν τη διαφορά των 13 πόντων από τη δεύτερη θέση για να πάνε με μεγαλύτερο «αέρα» στους αγώνες κατάταξης, ενώ ο Αστέρας ψάχνει βαθμό ή βαθμούς για να έχει το πλεονέκτημα για την έκτη προνομιούχο θέση.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT