Αλλαγή δεδομένων πλέον στην Ευρωλίγκα

Αλλαγή δεδομένων πλέον στην Ευρωλίγκα

Χωρίς ελληνική συμμετοχή και με αποκλεισμένες μέχρι νεωτέρας τις τρεις ομάδες της Ρωσίας (ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ, Ούνικς) διεξάγονται απόψε τα 4 από τα 6 παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς ελληνική συμμετοχή και με αποκλεισμένες μέχρι νεωτέρας τις τρεις ομάδες της Ρωσίας (ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ, Ούνικς) διεξάγονται απόψε τα 4 από τα 6 παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον τουρκικό «εμφύλιο» Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε να είναι αναμφίβολα το πιο ενδιαφέρον και κρίσιμο ματς. Το σημερινό πρόγραμμα: 19.30 Εφές – Φενέρμπαχτσε, 20.00 Ερυθρός Αστέρας – Μπασκόνια, 21.00 Αλμπα – Ζαλγκίρις, 22.00 Μπαρτσελόνα – Μονακό.

Το αυριανό πρόγραμμα έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Μόναχο (21.45) κόντρα στην Μπάγερν, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται νωρίτερα (21.00) την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» ξαναμπήκαν σε τροχιά τετράδας και με νίκη θα κάνουν μεγάλο βήμα για το πλεονέκτημα έδρας, ενώ οι «πράσινοι» δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει ξανά χωρίς τους τραυματίες Μποχωρίδη, Γιόβιτς και τον ανέτοιμο Παπαπέτρου (έκανε χθες ατομικό και μάλλον επιστρέφει την ερχόμενη εβδομάδα). Ατομικό έκανε και ο Οκάρο Γουάιτ κι αν χρησιμοποιηθεί αύριο θα είναι για λίγο.

• Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι ο 6ος παίκτης που αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ λόγω του πολέμου, με τη Βίρτους Μπολόνια να είναι πιθανότατα η επόμενη ομάδα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT