Άνω-κάτω η Παρί και ο Μέσι θέλει επιστροφή στην Μπάρτσα

Άνω-κάτω η Παρί και ο Μέσι θέλει επιστροφή στην Μπάρτσα

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oλο και βαρύτερο είναι το κλίμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά τον επώδυνο αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους οπαδούς της γαλλική ομάδας να βράζουν κατά πάντων και να στέλνουν στην πόρτα της εξόδου ουσιαστικά όλο το έμψυχο δυναμικό της φιλόδοξης ομάδας, περιλαμβανομένου και του Αραβα προέδρου της. Ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα…

Ο Νάσερ αλ Κελάιφι έχει εξελιχθεί από ατού του συλλόγου σε αδύνατο σημείο του. Την περασμένη Τετάρτη όρμησε έξαλλος προς τα αποδυτήρια των διαιτητών στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αναποδογυρίζοντας αντικείμενα. Μαζί του ήταν και ο αθλητικός διευθυντής Λεονάρντο. Ηδη η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για το περιστατικό.

Την Κυριακή, ο Καταριανός «γαλαζοαίματος» και ο βετεράνος Βραζιλιάνος διεθνής ήταν οι κύριοι στόχοι των οπαδών της Παρί, που δεν είναι και τόσο γνωστοί για τη… διακριτικότητά τους. Στους τοίχους του «Παρκ ντε Πρενς» πριν από τον αγώνα με την Μπορντό το μήνυμα ήταν σαφές: «Λεό, Νάσερ, μακριά από τα μέρη μας» και «το Παρίσι δεν θα γίνει ποτέ Καταριανό». Ούτε μέσα στο γήπεδο, έμεινε κανείς στο απυρόβλητο. Τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Νεϊμάρ έγιναν στόχος αποδοκιμασιών, ενώ παρά το θετικό αποτέλεσμα (3-0) οι παίκτες της Παρί άκουσαν πολλά σφυρίγματα εις βάρος τους, λόγω ενός ακόμη ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Απόψε σφραγίζονται δύο ακόμη εισιτήρια για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο και Αγιαξ – Μπενφίκα.

Το αποτέλεσμα είναι να γίνεται γνωστό ότι ο πατέρας του Μέσι άρχισε προκαταρκτικές επαφές με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του στο «Καμπ Νου», ενώ είναι άγνωστο πόσοι ακόμη μπορεί να τον ακολουθήσουν στην έξοδο, αφού πέρα από τους Αλ Κελάιφι και Λεονάρντο, σίγουρη θεωρείται και η αποχώρηση του προπονητή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αλλά και του άλλου σούπερ σταρ Κιλιάν Εμπαπέ.

Δύο μεγάλες ρεβάνς

Στη σκιά του παρισινού δράματος διεξάγονται απόψε δύο ακόμη ματς-ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Ατλέτικο μετά το 1-1 στη Μαδρίτη και τον Αγιαξ να φιλοξενεί την Μπενφίκα μετά το 2-2 στη Λισσαβώνα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT