Ευρωλίγκα: Στο Κάουνας ο Ολυμπιακός με φόντο το ντέρμπι

Ευρωλίγκα: Στο Κάουνας ο Ολυμπιακός με φόντο το ντέρμπι

Με το μυαλό στο ντέρμπι της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας (20.00) τη Ζαλγκίρις

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το μυαλό στο ντέρμπι της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας (20.00) τη Ζαλγκίρις, στο εξ αναβολής παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, που θα ευχόταν να μην… υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το τάιμινγκ δεν είναι καλό και το παραδέχτηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης των «αιωνίων».

«Το τάιμινγκ δεν είναι καλό, γιατί τα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα. Εμείς έχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας και από αυτά πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το πρώτο. Προσπαθώ να πείσω τους πάντες πως αυτό είναι το σημαντικό. Η Ζαλγκίρις παίζει σκληρά και πιέζει πολύ στην άμυνα», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», ο οποίος δεν ξεχνά την περυσινή ήττα στο Κάουνας, που κόστισε σε μεγάλο βαθμό την είσοδο της ομάδας του στην οκτάδα.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο ΣΕΦ με πέντε απόντες (Παπαπέτρου, Γιόβιτς, Μαντζούκας, Σαντ Ρος και Καββαδάς).

Σε δεύτερη αναβολή οδηγήθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Φενέρ και στην Μπάγερν Μονάχου, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στους Βαυαρούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT